Ben jij toe aan een weekendje in de natuur? Dichtbij huis, maar toch even in een andere wereld. Superleuk samen met jouw kind(jes), maar zeker ook voor een romantisch weekend met z’n twee. Recreatiedomein Warredal ligt net over de grens in Belgisch Limburg en is een heerlijke plek om te relaxen!

Wil jij een weekendje weg met kids? Dan is Warredal in Belgie een tip. Joene deelt haar review bij Kinderfavorites. Mooie natuur en accomodatie.

Het verblijft op Warredal

Ik verbleef samen met mijn gezin een weekend in een cosy cabin. Na het inchecken laat je de auto op de parkeerplaats staan en wordt je met een golfkar naar jouw cabin in het bos gebracht. Met kindjes is dit al een heel avontuur! Tijdens deze korte rit rij je langs de Food & Wood corner, waar je jouw bijgeboekte extra’s zoals een ontbijt of BBQpakket kan ophalen en waar je extra hout voor de houtkachel kan ophalen.

Wil jij een weekendje weg met kids? Dan is Warredal in Belgie een tip. Joene deelt haar review bij Kinderfavorites. Mooie natuur en accomodatie.Bij de cabin aangekomen een korte uitleg en het ontspannen kan beginnen. De cabin is voorzien van een eenvoudige, maar van alles voorzien, keuken. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen en ook de eerste houtblokken liggen voor je klaar!

Wil jij een weekendje weg met kids? Dan is Warredal in Belgie een tip. Joene deelt haar review bij Kinderfavorites. Mooie natuur en accomodatie. Wil jij een weekendje weg met kids? Dan is Warredal in Belgie een tip. Joene deelt haar review bij Kinderfavorites. Mooie natuur en accomodatie. Wil jij een weekendje weg met kids? Dan is Warredal in Belgie een tip. Joene deelt haar review bij Kinderfavorites. Mooie natuur en accomodatie.

Het domein is heerlijk om lekker te wandelen, er is een speeltuin en je kindje kan ponyrijden! Voor de grote kinderen en volwassenen is er een klimpark en in de zomer kun je genieten bij de zwemvijver met glijbaan! Wij hebben echt ontzettend genoten van deze rustige, fijne plek en komen hier zeker nog een keer terug! Kijk vooral even de site van Warredal en mocht je meer foto’s willen zien, volg dan Joene via haar instagram.

Wil jij een weekendje weg met kids? Dan is Warredal in Belgie een tip. Joene deelt haar review bij Kinderfavorites. Mooie natuur en accomodatie.

Liefs