Weg van jou, de bioscoopfilm die je gezien moét hebben! Hij is vanaf 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Hij trapt af tijdens Ladies Night en speelt daarna op de ‘normale’ filmdagen. In de film krijgt de hoofdrolspeelster de rol van haar leven, maar of dit helemaal loopt zoals zij denkt … Lees snel verder als je meer wil weten over deze film en als je kans wil maken op gratis bioscooptickets.

Weg van jou

Al eerder bespraken we de Ladies Night in de bioscopen. Een gezellige avond uit waar de vrouwen lekker in het zonnetje worden gezet met een leuke goodiebag, kans maken op mooie prijzen, iets lekkers aangeboden krijgen en kunnen rondsnuffelen bij leuke kraampjes. Maar uiteindelijk komen we natuurlijk allemaal voor de film. ‘Weg van jou’ is zo’n film die menig vrouw naar de bioscoop zal lokken.

Synopsis

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven: een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt als blijkt dat Evi’s baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi zal verantwoordelijk worden voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie. Haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Evi laat noodgedwongen haar comfortabele stadsleventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Een hele grote verandering! Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel of álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer te bieden heeft dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou het haar dan toch lukken om te kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Ben jij ook enthousiast?

De trailer maakt ons in ieder geval razend enthousiast en tevens nieuwsgierig naar het vervolg. We kunnen dan ook niet wachten om deze film te gaan bekijken. Wil jij hier ook naartoe? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou!

>> Volg ons op Facebook

Winactie

Wij mogen namelijk 3×2 kaarten verloten onder onze trouwe volgers. Hoe maak je kans?

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine.
  • Like de officiële post van de winactie op Facebook.
  • Laat in de comments weten wie jij mee zal nemen.

Veel succes! Op vrijdag 13 oktober maken wij de winnaars bekend.

Trailer ‘Weg van jou’

Bekijk hier de trailer: https://www.facebook.com/wegvanjoudefilm/videos/1966617863625165/

6 Comments on Bioscooptip: Weg van jou + winactie

  1. Lijkt me heerlijk om een avond te relaxen in de bioscoop! Leuk een Nederlandse ook!

  2. Dit lijkt me weer een leuke Nederlandse Romcom. Ik wil deze graag met mijn zus gaan zien.

  3. Lijkt me een leuke film, ik zou met een goede vriendin gaan. Al veel te lang geleden dat we een biosavondje hebben gedaan.
    Alleen doe niet aan FB maar wel gedeeld met G+…

Comments are closed.