Op zoek naar leuke, stijlvolle slofjes voor jouw kleine spruit? Of wil je iemand verwennen met een mooi kraamcadeau? Stop dan met zoeken en koop een paar slofjes van Lodger. Dit alom bekende label heeft recent slofjes uitgebracht. Stijlvol, warm en hebben een perfecte pasvorm. Kijk en oordeel zelf..:) 

Nieuw Slofjes van Lodger

Met een stijlvol uiterlijk, warm voor de voetjes en een perfecte pasvorm zullen ze bij menig ouder én baby in de smaak vallen. Want elke ouder wilt het beste voor zijn kind en elke baby wilt warme voetjes. Laten we eerlijk zijn.

Deze met leer gevoerde schoentjes zorgen voor maximaal draagcomfort. Het is soepel leer waardoor de schoentjes goed aansluiten bij de babyvoetjes. Aan de onderkant zit een anti-slipzooltje, waardoor hij uitermate geschikt is ook voor de kruipfase en de eerste stapjes.

De babyschoentjes zijn verkrijgbaar vanaf 34,90 en aangeraden voor een leeftijd 0-18 maanden. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 kleuren, waaronder grijs, blauw, roze en groen. Meer informatie vind je hier.

 

Fotocredits: Lodger