Wanneer je zwanger bent is er niets leuker dan losgaan op de babykamer en kleertjes te shoppen, Maar waarschijnlijk kom je er dan al snel genoeg achter dat dit allemaal heel veel geld kost. Daarom heb ik vandaag 5 leuke babykameraccessoires uitgezocht onder de €30,00 euro. En omdat we nog steeds middenin de feestmodus zitten mag ik vandaag wederom een te gekke prijs weggeven, namelijk een commodemandje van het stijlvolle merk Poetree. Niet omdat het moet maar gewoon omdat het kan.

5x Babykameraccessoires

slaapkameraccessoiresEen leuk lampje voor op de kamer is altijd handig. En deze eenhoorn is niet alleen handig hij is ook nog ontzettend leuk. Je koopt hem hier voor €14,95.

babykameraccessoiresDe leuke huisjes kunnen zowel in de babykamer als in de woonkamer worden neergezet. En uiteraard verkrijgbaar voor ‘Little boy’ en ‘Little girl’. Je koopt hem hier voor €15,95.

babykameraccessoiresDeze leuke wandhaken koop je hier voor €9,95. Uiteraard kan je deze in elke gewenste kleur schilderen. Naast deze hartjes verkopen zij onder andere ook wolkjes, sterren, eenhoorns, cirkels, snorren, spookjes en tipi’s.

babykameraccessoiresMet posters kan je eindeloos variëren. Mijn oog viel op deze poster met quote die je kunt personaliseren. Leuk om zelf aan te schaffen maar ook zeker op cadeau te geven. Je koopt hem hier vanaf €17,50.

babykameraccessoiresAls ik nu zelf terugkijk op mijn kraamtijd en de maanden die daarop volgde zou ik veel dingen hetzelfde doen maar ook een aantal praktischer. Wat ik zelf erg handig vond waren de commodemandjes. Zo heb je alle verzorgingsmiddelen bij de hand. Poetree heeft hele mooie.  Deze grijze is mijn favoriet van de lijn Little Forest en koop je hier voor €29,95.

Giveaway

Goed nieuws, want in samenwerking met Poetree mag ik een commodemandje weggeven. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine
  • Like het bericht
  • Vertel waarom jij kans wilt maken (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkansbabykameraccessoires

Heel veel succes. 21 juli maak ik de winnaar bekend.babykameraccessoires

1 Comment on Babykameraccessoires <30 euro + Giveaway

  1. Super mooi commodemandje!! En laat dat nu net iets zijn dat we nog missen in onze babykamer voor ons november wonder! ?????

Comments are closed.