Yes, we hebben weer een nieuwe webshop ontdekt. Namelijk Little Stories. En echt over alles zijn we razend enthousiast. Van hippe laarzen tot aan te gekke rokjes en salopettes.

Little Stories

Wie ons nauwlettend volgt op Instagram, ziet regelmatig de perfecte cowboy laarzen voorbij komen. Maar wist je dat dit label begon met kleding naast de populaire cowboy laarzen? Wij lichten een complete look voor je uit die veelvuldig wordt gedragen door Olivia.

shop the look little stories bij Kinderfavorites

Maar er is nog zoveel meer. Allemaal handgemaakt van mooie zachte stoffen. Wij delen vandaag alvast een samengesteld lookje en binnenkort lichten we deze mooie shop verder uit. Zeker de moeite waard om deze nieuwe shop te bezoeken en te volgen. Beloofd! Je koopt de laarzen via onderstaande link. En tot slot ook leuk om te delen, de collectie laarzen is inmiddels enorm uitgebreid en ook al voor de jonge fashionista’s te koop. Waar in 2020 slechts 4 kleuren verkrijgbaar waren, zien we nu al laarzen vanaf maat 20 in de webshop. En voor de mama’s, is er ook volop moois. Kortom. Bezoek snel de webshop. Het is de moeite waard, dat beloven we!

 

Koop de laarzen HIER!

 

LEES OOK: Little Stories: duurzame kinderkleding van Nederlandse bodem