Niets is zo veranderlijk als het weer. Een irritant onderwerp, maar zo waar, vooral in Nederland. Een mooie regenjas is daarom geen overbodige luxe. En waar je vroeger vooral saaie jassen zag, heeft Gosoaky ware eyecatchers. Wij delen de nieuwe collectie dan ook heel graag met je op de blog. Kijk en lees je mee?

>> LEES OOK: OOTD Girls 

Regenkleding van Gosoaky

Afgelopen week zat half het land bij een meertje, in een zwembad of op het strand. En slechts een paar dagen later is het weer wederom volledig omgeslagen. Reuzehandig voor de hoosbuien is dan een mooie regenjas, voor jong en oud. Wij hebben de nieuwe collectie van Gosoaky gespot en zijn fan, heel groot fan!

Regenjassen voor volwassen en kinderen

Voor de volwassenen en kids vind je hier stijlvolle en modieuze regenkleding van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan overalls, regenjassen, regenbroeken, regencapes, rugzakken en meer. Dit seizoen ligt de focus op denim styles, ’the life aquatic’. Zeer uniek, want de meiden achter dit merk hebben een 100% waterdichte denim stof ontwikkeld. Zo kunnen jij en je kids die old school denim outfit eindelijk elke dag dragen, ongeacht het weer. En niet geheel onbelangrijk: de stof is ook lekker warm. Zo fietsen wij er dolgraag mee, ook als de temperatuur te wensen overlaat.

De collectie van Gosoaky

GosoakyGosoakyGosoakyGosoakyGosoaky

 

Fotocredits: Gosoaky