O'Chill | KinderfavoritesHet zal je vast niet zijn ontgaan; de nieuwe collecties worden volop gepresenteerd. En wat worden wij er weer blij van. Zo ook de collectie van O’Chill. Vandaag delen we onze review met jullie op Kinderfavorites.com.

De achtergrond
O’Chill heeft een nieuw jasje gekregen! Een nieuw logo, een nieuwe collectie: een nieuw avontuur! O’Chill bestaat al sinds 2011 en richt zich op het meisje dat plezier maakt. Iets waar wij onszelf helemaal in kunnen vinden. De collecties zijn vrolijk, speels en meisjesachtig. Veel jurkjes, veel fun items en heel veel kleur. O’Chill heeft een eigen fabriek, genaamd Niratex, in Istanbul, Turkije. O’Chill heeft doordat het een eigen productie heeft veel meer controle op de kwaliteit van de collecties. Het grootste gedeelte van de stoffen is zelf gefabriceerd.

Collectie
De nieuwe zomercollectie voor 2019 kenmerkt zich ook door veel kleur. En wat worden wij hier vrolijk van. Roze, blauw, groen, geel, rood, zwart. We zien het allemaal voorbij komen. Maar ook de leuke prints op de stoffen maken ons enthousiast. Zo zien we op de jurkjes, rokjes, leggings en kniekousen onder andere hartjes,  brillen, milkshakes en dots terug.De prijzen zijn voor het middensegment en daarmee betaalbaar voor de grootste groep mama’s en papa’s onder ons. De items zijn verkrijgbaar bij Merkmeisjeskleding vanaf maat 92 t/m 140/146 en de prijzen van de jurkjes variëren vanaf € 29,95 tot €59,95.

Wij zijn vooral groot fan van de items met hartjes. Wellicht omdat Valentijnsdag nadert;)
Dit jurkje met korte mouwen kan Olivia nu al dragen met een vestje of spijkerjasje erover. En extra leuk, hij is ook betaalbaar. Door de verschillende kleuren is hij makkelijk te mixen en te matchen met andere kledingitems of schoeisel. Doe er een paar boots onder of sneakers, met dit jurkje kan het allemaal. Wij kozen voor kniekousen eronder. iets wat wij nog niet veel dragen maar waar we nu al enthousiast van zijn. Het maakt de look net even completer.

O'Chill | KinderfavoritesHet jurkje van Olivia koop je via onderstaande link:

Koop de jurk HIER!

O'chill | KinderfavoritesDe kniekousen van Olivia koop je via onderstaande link:

Koop de kniekousen HIER!