Zo vanuit de haven van Rotterdam komt Gully de seagull aangevlogen met zijn nieuwe, stoere, comfy en speelse collectie van The Harbour Kids. De nieuwe wintercollectie van dit toffe merk voor kids van 2 t.e.m. 12 jaar is zeker de moeite om eens goed te bekijken. Wij geven vandaag een impressie op de blog met leuke winactie. Lees daarom snel verder. 

>> LEES OOK: Interieur trend: jungle thema

De wintercollectie van The Harbour Kids

The Harbour Kids is opgericht in dé havenstad van Nederland: Rotterdam. Met het motto ‘Born on a ship, raised by the waves’ maken ze toffe kinderkleding in de maten 92 t.e.m. 152. Dit zie je dan ook komend seizoen weer volop terug in de collectie.

Ook dit seizoen is er gestreefd naar kleding waarin kinderen lekker kunnen spelen. Ook iets wat wij hoog in het vaandel dragen. En waarschijnlijk velen met ons, niet waar? De items zijn allemaal heel makkelijk te combineren en super comfortabel. En niet te vergeten: je draagt Gully altijd met je mee. De zeemeeuw is namelijk overal te vinden als badge of geborduurd op de kleding.

De collectie

Komend seizoen zien we comfy hoodies in de collectie, zowel in het zalmroze als het grijs. Die eerste is wat ons betreft favoriet. Deze heeft de tekst ‘You’re my cup of tea’ en op de rugzijde een grote foto van een lekkere kop thee. De grijze sweater heeft de tekst ‘You’re The Fish To My Chips’ op de voorzijde en op de rugzijde een foto van die lekkere ‘fish met chips’.The Harbour Kids | Onlinelifestylemagazine De roze sweater koop je hier voor €49,00. The Harbour Kids | OnlinelifestylemagazineEn de grijze sweater koop je hier voor €49,00.

Beide zijn makkelijk te combineren en zowel te dragen door meisjes als jongens. Ook stoere shirts in diverse kleuren en prints ontbreken niet. Zo zien we een effen shirt met garnaal op de voorkant, een shirt met krabben en een shirt met kreeft. Ook het shirt met de oester en parels is gemaakt van een bijzondere mooie stof en hiermee een ware musthave voor komend seizoen. Als extra detail heeft dit shirt de tekst ‘No Grit No Pearl’ op de mouwen. The Harbour Kids | OnlinelifestylemagazineJe koopt hem hier voor €29,00.

Benieuwd naar de overige collectie? Neem dan hier een kijkje.

Winactie

In samenwerking met The Harbour Kids mogen wij het mooie blauw-wit gestreept shirt weggeven. The Harbour Kids | Onlinelifestylemagazine

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like dit bericht op Facebook.
  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en The Harbour Kids.
  • Tag in de comments welke maat jij zou willen winnen.
  • Delen vergroot je winkans!

Veel succes. Donderdag 30 augustus maken we de winnaar bekend.

 

1 Comment on Nieuwe collectie The Harbour Kids met winactie

Comments are closed.