Als we ergens blij van worden dan is het wel van nieuwe kinderwebshops. Met de webshop Ondersteboven Puck (die ook een fysieke winkel in Amsterdam heeft) hebben we onlangs kennis gemaakt. En wat is deze webshop een aanrader! Naast dat je hier al je favoriete kindermerkkleding shopt, vind je er ook allerlei andere leuke musthaves zoals servies en speelgoed. Wij lichten hem graag vandaag voor je uit bij Kinderfavorites.

OnderstebovenPuck

Ondersteboven Puck is een fysieke winkel in Amsterdam met een bijbehorende webshop. Hij wordt gerund door Chantal, zelf moeder van een mooi zoontje Elijah. Doordat ze zelf om de hoek woont kent zij veel klanten persoonlijk. Al negen jaar werkte zij met heel veel plezier in deze winkel om hem anderhalf jaar geleden uiteindelijk over te nemen. Met heel veel passie runt zij de winkel en geniet elke dag met volle teugen. Wij delen vandaag de prachtige baby- en kinder (web)shop uit Amsterdam. Heel veel mooie kinderkleding en accessoires. Aanrader voor kraamcadeau ook. Lees mee over Ondersteboven Puck.Bij Ondersteboven Puck shop je baby- en kinderkleding tot en met maat 128. Bekijk in de overzichtelijke webshop bijvoorbeeld babykleding van de merken Your Wishes en de House of Jamie. Deze merken hebben namelijk echt ons hart gestolen met hun originele en super schattige items. Daarnaast worden bekende merken zoals Feetje Baby en Noppies uitgebreid vertegenwoordigd in de webshop. Wij delen vandaag de prachtige baby- en kinder (web)shop uit Amsterdam. Heel veel mooie kinderkleding en accessoires. Aanrader voor kraamcadeau ook. Lees mee over Ondersteboven Puck.

Kinderkledingwinkel Amsterdam

Ook voor de grote kinderen scoor je hippe kinderkleding in de kinderwebshop. Het merk Petit Sofie Schnoor is bijvoorbeeld perfect voor alle mini fashionista’s. Bovendien ontbreken klassiekers zoals MarMar niet in de collectie van Ondersteboven Puck. Tot slot zijn wij razend enthousiast over de items waarmee de kinderen kunnen twinnen. Zo laten wij Liam en Olivia niet alleen twinnen met hun dagelijkse kleding, ook qua badkleding hebben we matchende items voor ze uitgezocht. Super leuk voor op het strand en het zwembad, en nog leuker voor op de familiekiekjes! Wij delen vandaag de prachtige baby- en kinder (web)shop uit Amsterdam. Heel veel mooie kinderkleding en accessoires. Aanrader voor kraamcadeau ook. Lees mee over Ondersteboven Puck.Naast allerlei leuke baby- en kinderkleding vind je bij Ondersteboven Puck ook allerlei accessoires en serviesgoed. Zo vinden wij de servies van Design Letters erg mooi, en zouden we ook de complete collectie van Done by Deer wel willen hebben. En extra leuk (en aantrekkelijk), er is sale op heel veel leuks momenteel!

 

Ben je benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje in de webshop via onderstaande button!

Bekijk de hele collectie HIER!