Zelf vierde ik vroeger de verjaardagen van barbie. Tegenwoordig vieren we samen met Olivia de verjaardag van L.O.L. Surprise! Alweer zes jaar geleden zorgde L.O.L. Surprise! voor een enorme verrassing met het uitbrengen van hun mooie poppen. Afgelopen juli viert MGA de verjaardag van de franchise met de release van een exclusieve 707-set: de O.M.G. Fierce Dolls. En wij lichten deze serie graag voor je uit en stellen je voor aan Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious bij Kinderfavorites!

MEER INFO VIND JE HIER!

 

L.O.L Surprise! presenteert de O.M.G. Fierce Dolls

In Juli presenteerde MGA Entertainment Benelux de speciale L.O.L. Surprise! 707-set die ter ere van de verjaardag van de franchise werd uitgebracht. De set, die bestaat uit vier O.M.G. Fierce Dolls, is inmiddels verkrijgbaar in de Benelux en is gebaseerd op de vier originele personages uit de animatieserie op Youtube. Ook op Youtube hebben de populaire poppen een behoorlijk podium met maar liefst meer dan twee miljoen abonnees. En hebben zij in de afgelopen zes jaar een geweldige persoonlijke groei doorgemaakt en naast dat zij barsten van het zelfvertrouwen springen de Fierce Dolls direct in het oog met hun nieuwe haarstijlen. De ontwikkeling is terug te zien in deze speciale jubileumuitgave en de set moedigt fans aan om hun eigen innerlijke kracht (fierce in het Engels) te ontdekken, evenals die van vrienden, familie en hun favoriete L.O.L. Surprise!-personages. Dit wordt hoe dan ook een hit voor de komende feestdagen!

“Op het moment dat L.O.L. Surprise! voor het eerst in de winkelschappen lag, waren zowel ouders als kinderen verbaasd door de vele verrassingen die de poppen bij zich dragen,” zegt Pien Ooms, Marketing Manager Benelux bij MGA Entertainment. “We kijken ernaar uit om families gezamenlijk op zoek te laten gaan naar hun innerlijke fierce en we hopen dat de O.M.G. Fierce Dolls hen kunnen inspireren en het zelfvertrouwen geven waar ze zelf ook bekend om staan. Misschien weten ze zelfs zichzelf te verrassen!”

Een franchise voor iedereen: L.O.L. Surprise!

Sinds 2016 brengt L.O.L. Surprise! (Lil Outrageous Littles) een glimlach op het gezicht van kinderen en ouders. Drie jaar later, in 2019, wordt het merk uitgebreid met de L.O.L. O.M.G.-modepoppen (Outrageous Millennial Girls) en inmiddels kent de franchise honderden verschillende personages, met ieder een eigen karakter, stijl en andere unieke kenmerken. Hierdoor is er voor iedereen een pop verkrijgbaar om zich mee te identificeren en inclusiviteit is dan ook één van de speerpunten van het populaire merk. Iets wat wij thuis van harte toejuichen. Want eindelijke zijn er mooie poppen met dezelfde huiskleur als Olivia. Naast het in de wacht slepen van verschillende internationale speelgoed-awards is er ook geanimeerde film uitgebracht in samenwerking met Netflix en in 2020 zijn de L.O.L. J.K. mini dolls aan het assortiment toegevoegd. En we tot slot meer heugelijk nieuws over de populaire poppen: Begin september is bekend geworden dat de L.O.L. Surprise! OMG Fashion Show Style Edition – Missy Frost gekozen is door de vakjury van Speelgoed van het jaar 2022. De inzendingen worden door de vakkundige jury beoordeeld op originaliteit, veiligheid, kwaliteit, speelplezier, de relatie met de categorie en duurzaamheid. Een belangrijke prijs voor goed speelgoed. L.O.L Surprise | OMG Fierce Dolls

Een vrolijk viertal vol zelfvertrouwen

De luxe L.O.L. Surprise! O.M.G. Fierce-modepoppencollectie bestaat uit Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious. Nu we jaren verder zijn, betekent dat de personages zijn gegroeid en dat is voor de Fierce Dolls niet anders. Deze zijn groter van formaat dan verzamelaars gewend zijn en daarnaast zijn de gezichten en lichamen van de poppen opnieuw vormgegeven. Omdat ook smaak in de loop der tijd verandert, hebben ze nu bovendien nieuwe haarstijlen. Daarnaast kunnen fans uitkijken naar stijlvolle outfits en andere modetrends, flitsende accessoires en natuurlijk zijn er meerdere verrassingen. L.O.L Surprise | OMG Fierce Dolls

Waar zijn de O.M.G. Fierce Dolls van L.O.L. Surprise! te koop?

De poppen van L.O.L. Surprise! zijn onder andere verkrijgbaar bij de grotere speelgoedwinkels, Bol.com en de Bijenkorf. Ze kosten €39,95 per stuk. Afgelopen jaar rondom de feestdagen waren de meeste poppen uitverkocht. Wacht daarom niet te lang voor Sinterklaas en Kerst om je inkopen te doen! Vanwege de kleine accessoires die erbij geleverd worden, worden deze poppen geadviseerd vanaf vier jaar. Via onderstaande link vind je meer informatie.

 

MEER INFO VIND JE HIER!