Goed nieuws! Wij hebben weer een geweldig nieuw label gespot. En we delen dat dan ook dolgraag vandaag in een Q&A op de blog. Maak kennis met ‘The Harbour Kids’! Vanuit de haven van Rotterdam komt Gully de seagull aangevlogen. Hij brengt zijn stoere, comfy en speelse collectie mee en verovert graag zoveel mogelijk harten. Bij die van ons is dat in ieder geval al gelukt! Lees snel verder over dit te gekke label. 

>> LEES OOK: Filmtip: De Matchmaker met winactie

Even voorstellen: The Harbour Kids

Vertel eens kort over jezelf, wie ben je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Maud van Beek, ik word dit jaar 31 en ik ben moeder van Loa. Momenteel ben ik in verwachting van mijn tweede kindje, ik ben uitgerekend op 24 april.
Hoe is het label The Harbour Kids ontstaan?
Ik ben afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie van Rotterdam in de richting mode. Mijn vriend werkt al een aantal jaren voor verschillende modemerken en doet hiervoor de productie. Zo zijn wij “samen” The Harbour Kids gestart.
Hoe is de naam ontstaan?
We wonen allebei in Rotterdam, mijn vriend al zijn hele leven en ik ongeveer negen jaar. We zijn gestart bij onze liefde voor de havenstad en zo zijn we bij The Harbour Kids gekomen.

Inspiratiebron

Wie of wat is jouw inspiratiebron?
Ik heb niet echt een inspiratiebron. Zelf hou ik ontzettend van de Antwerpse Zes, met als grootste favoriet Dries van Noten. Elke collectie heeft een duidelijk verhaal of concept. Steden en musea kunnen mij ook erg inspireren. Mensen over het algemeen inspireren mij ook, eigenlijk. 
Wat is de kracht van The Harbour Kids?
Over elk detail is nagedacht. Zo zitten er bijvoorbeeld “kleine” verrassingen in elk kledingstuk. En het product wordt met veel liefde gemaakt door een producent die wij persoonlijk goed kennen en die minimaal twee keer per jaar ons bezoekt of door ons bezocht wordt.
We leveren mooie kwaliteit en een goede pasvorm. De prijs van de kleding ligt dan ook wat hoger, omdat we mooie kwaliteit leveren. Het product wordt eerlijk geproduceerd.
De kleding is mooi, maar kinderen moeten er ook kind in kunnen zijn.

Heb jij naast The Harbour Kids nog een andere baan?
Nee. Ik heb een jong dochtertje en word bijna voor de tweede keer moeder. Daarnaast hebben we lieve mensen om ons heen die veel kunnen oppassen, zodat ik aan The Harbour Kids kan werken. Dat werk moet ook vaak tijdens weekends en avonden gebeuren. Gelukkig heb ik wel een aantal vaste werkdagen.

Toekomst

Wat zijn jouw goals voor de toekomst?
Ik wil ervoor zorgen dat The Harbour Kids heel erg bekend wordt. Over straat lopen en kinderen met onze items zien lopen, dat lijkt me helemaal te gek. Verder wil ik een stabiel merk neerzetten dat mooie kwaliteit levert en kids verrast, ieder seizoen opnieuw.
Verder is het toch wel een droom om ooit een fysieke winkel te openen!

Nieuw collectie

Wanneer komt de nieuwe collectie uit en wat kunnen we hiervan verwachten?
Eigenlijk willen we het hele verhaal over The Harbour Kids benaderen als een sprookje. Zelf willen wij liever op de achtergrond blijven, omdat het sprookje het verhaal moet vertellen.
Elke collectie zal Gully ergens anders heen vliegen. We zijn “basic” gestart in onze thuishaven Rotterdam. Elk land/stad waar Gully hierna heen zal vliegen, heeft te maken met de desbetreffende collectie. De collecties worden steeds meer “uitgewerkt”. De kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 92 t.e.m. 152. Het is zeker de moeite waard om hier de gehele collectie te bekijken!

Kortingscode

Extra leuk om te vermelden is dat er momenteel een mooie actie loopt. Tot en met zaterdag geldt er een korting van 10% op de gehele collectie. De kortingscode is spring2018. Nog meer reden dus om de website te bezoeken.