Wij zijn dol op leuke, stoere, stijlvolle en mooie kindershops en -labels. Dat is inmiddels allang geen geheim meer. En dan delen we dan ook maar wat graag op de blog. Zo hebben wij recent A*Dee ontdekt en dat is weer zo’n pareltje. Te leuk om niet te delen ‘In de spotlights”! Ennuh, wij mogen ook nog wat heel leuks weggeven. Lees daarom snel verder, leer het label kennen en word net zo enthousiast als ons.

A* Dee

Vertel eens kort over jullie zelf, wie zijn jullie en waar komen jullie vandaan?
Wij zijn Andrews en Michelle Molloy en in 2012 hebben we ons bedrijf Picture Book Fashion Ltd opgericht in Schotland. In 2013 vervoegde onze oudste dochter Layla het team. Jarenlang waren we sales agent voor verschillende verschillende Europese merken. Gedurende 10 jaar werkten we met de bekende Nederlandse merken Barbara Farber, Pointer en Marybel. Met deze merken hadden we veel succes in het Verenigd Koninkrijk en bovendien werden veel van onze Nederlandse collega’s goede vrienden en contacten. Toen de merken uit de verkoop gingen, bleef er een groot gat in de markt over. Daarom hadden we met ons eigen bedrijf het gekke idee om onze eigen merken op de markt te brengen.

De naam Arianna Dee

Hoe is de naam A*Dee ontstaan?
A*Dee is een verkorting van de naam Arianna Dee, als eerbetoon aan een collega die het bedrijf verliet. Hoewel we onze naam veranderd hebben naar A*Dee, kennen velen ons nog bij onze oorspronkelijke naam. Dat is natuurlijk geen probleem, aangezien beide namen onze eigendom zijn, maar zelf vinden we A*Dee beter passen bij de cultuur van korte, dynamische namen.

Wie of wat is jullie inspiratiebron?
Onze inspiratie putten we uit verschillende bronnen, waaronder onze designers: één uit Nederland en één uit Italië. We hebben echter ook sterke ideeën die van binnen het bedrijf komen en we zijn altijd op zoek naar nieuwe kleuren en thema’s. Deze commerciële blik in combinatie met de blik van de designers lijkt goed te werken. Het is onze passie om fantastische outfits te creëren voor onze A*Dee girls. Zij vormen onze belangrijkste inspiratiebron.Wij hebben A*Dee ontdekt en dat is weer zo'n pareltje in kindermodeland! Veel ruffles, glitter en verschillende kleuren.

Zijn jullie zelf mama? En hoe combineren jullie het runnen van een eigen business met mama zijn?
De dagen waarop we voor kleine kinderen moesten zorgen, liggen al ver achter ons. Onze dochters zijn inmiddels 28 en 24 jaar oud. Layla werkt bij ons in het bedrijf en Amy, die ook in de mode werkt, is recent naar Dubai verhuisd. Het is zeer nuttig om een jongere visie te hebben op de merken en de producten die we creëren. Dat houdt ons dichter bij de markt.

Toekomstplannen A*Dee

Hebben jullie plannen en/of goals voor de toekomst?
We hebben niet het plan om de grootste te zijn in de wereld van de kinderkleding, maar we zouden wel graag ons merk een beetje uitbreiden doorheen Europa. We zijn erg succesvol in het Verenigd Koninkrijk en we hebben een groeiende business in Nederland en Ierland. Het zou echter leuk zijn om die business nog verder te versterken en om misschien enkele andere landen aan het lijstje toe te voegen.Wij hebben A*Dee ontdekt en dat is weer zo'n pareltje in kindermodeland! Veel ruffles, glitter en verschillende kleuren.

Last but not least! Wat is jullie favoriete item?
Er is te veel om op te noemen! Maar we kiezen dan toch voor het 212 Joyce Jacket, dat we in vier kleuren uitbrachten. Het staat erg mooi bij de meisjes en voor ons ziet het er exact uit zoals een A*Dee-jacket eruit hoort te zien.

Winactie A*Dee

Tot slot mogen wij maar liefst 2 winterjassen weggeven onder onze volgers. Hoe gaaf is dat? Wij hebben A*Dee ontdekt en dat is weer zo'n pareltje in kindermodeland! Veel ruffles, glitter en verschillende kleuren.

OF

Wij hebben A*Dee ontdekt en dat is weer zo'n pareltje in kindermodeland! Veel ruffles, glitter en verschillende kleuren.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like dit bericht op Facebook en Instagram.
  • Like de Facebookpagina’s van Onlinelifestylemagazine
  • Volg ons op Instagram onder “Kinderfavorites’
  • Vertel in de comments welke jas en maat je wilt winnen.
  • Delen vergroot je winkans!

NOTE: Let op dat je aan alle voorwaarden voldoet om kans te maken.

Veel succes! Bij 4800 volgers op Facebook gaan we de jassen verloten. Nodig daarom vooral je vrienden uit om onze pagina leuk te vinden en om ons te blijven volgen natuurlijk!

 

1 Comment on In de spotlights: A*Dee

  1. Super leuke jas voor Rozemarijn. Zij is echt een meisje voor dit soort jassen. Maat 152 graag. ?

Comments are closed.