Like Flo | KinderfavoritesOelala, wat een g-e-w-e-l-d-i-g-e collectie hebben we gespot! De nieuwe collectie van Like Flo hangt in de winkels en is volop online verkrijgbaar. Dit mateloos populaire merk is te leuk om niet met jullie te delen!
Het label Like Flo kenmerkt zich vooral doordat het ongecompliceerd is, leuk, modisch, no-nonsens, basic, draagbaar, kleurrijk en last but nog least het is betaalbaar. En dat laatste vinden wij een pré bij uit uitzoeken van kleding. Vandaag delen we een complete look om je alvast een impressie van hun collectie te geven.

Shop the look: Like Flo

We trappen af met het witte shirt. Het bovenste deel bestaat uit een ingebreide gele panterprint die versierd is met speelse kwastjes. Het rokje hieronder is zowel stoer als girly! Dit rokje is gemaakt van een heerlijke sweat stretch stof en zal daardoor graag gedragen worden. Voor wanneer het nog geen hartje zomer is of nog iets frisser hebben wij er een denim jacket bij uitgelicht. Dit is een musthave voor iedere meisjesgarderobe. We maken de look compleet met gele sneakers van Red Rag.

 

Meer zien van de volledige collectie? Ga dan naar onderstaande link:

 

Koop het shirt HIER!

 

Koop het rokje HIER!

 

Koop de denim jacket HIER!