Heb je al gehoord van het Franse label ‘En Fant Forest’? Zij hebben voor dit najaar namelijk een beeldige jurk in hun collectie. Wij hebben er voor de OOTD Girls week 41 een mooie maillot onder gestopt en de stoere boots maken de look compleet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het superschattige konijnentasje!

>> LEES OOK: Herfstvakantietips

OOTD Girls week 41

OOTD Girls week 41De jurk is van het Franse label En Fant Forest. De LS Dress is een echte musthave voor dit najaar. Het is een prachtige jurk met mooie details zoals knoopjes op de achterzijde en een mooie plooirok. De jurk is gemaakt van 95% viscose en 5% elastane. Je koopt hem hier voor €39,00.

De boots van Studio Maison hebben we al eerder in onze artikelen opgenomen. Maar omdat we er zo’n fan van zijn, hebben we ze ook gebruikt voor deze OOTD in week 41. De sterretjes op de schoenen geven ze net even een aparte touch. Je koopt ze hier voor €99,95. Misschien leuk om te weten… De dochters van Nicolette van Dam dragen deze boots ook ;-)!

Onder de jurk hebben we een effen zwarte maillot gestopt. Deze koop je hier voor €19,99. We hebben de look afgemaakt met een mega schattig konijnentasje. Je koopt het hier voor €16,95.

>> Volg ons op Facebook