Wanneer je de titel leest, maakt het je wellicht nieuwsgierig. Hoe kan je het maximale uit je leven halen? Is dit iets wat je jezelf wel eens afvraagt? En uiteindelijk willen we dit het liefst allemaal toch?! Ik ga de komende week een coachingstraject volgen en hoop jou daar ook te ontmoeten. 

Haal het maximale uit je leven

Door ziekte kwam ik thuis te zitten. Iets wat helemaal niks voor mij was. Ik werkte voorheen namelijk fulltime, sportte twee keer per week, was 30 uur per week mantelzorger en sliep, at en zag vriendinnen nog ergens tussendoor. Ik was dus een redelijk bezige bij, kon je wel zeggen. Maar toen ik ziek thuis kwam te zitten, veranderde alles. Dit zette mij aan het denken. Wat vond ik nou echt belangrijk in het leven en wat zou ik heel graag willen doen? Ik stippelde een plan uit en begon vol passie met mijn blog. Nooit gedacht, maar wel mega dankbaar dat deze zo positief wordt ontvangen. Inmiddels ben ik wel op een punt beland waarop ik denk: ok, dit is heel mooi allemaal, maar wat is een volgende stap? Ik was dan ook direct enthousiast toen ik hoorde over dit coachingstraject van STRAAL. STRAAL

>>> LEES OOK: Knutselen voor de herfst

Wie is het gezicht achter STRAAL?

Rosemarije Dobbe – Challik was het meisje dat het liefst de hele dag door met haar neus in de Glamours, Cosmopolitans en Voguetijdschriften zat. Al van jongs af aan vindt zij het superinteressant en leuk om te zien wat houding, oogopslag, zelfvertrouwen, kleuren en kleding met mensen doen. Het maakt nét dat verschil bij eerste indrukken, voor het resultaat van wat je doet en tijdens de moeilijke momenten.

Zes jaar lang stond ze in het bedrijfsleven, waar ze groepen begeleidde tijdens veranderings- en teambuildingstrajecten om maximale resultaten te boeken. Ook volgde ze verschillende studies (Life Coach en Personal Stylist/Shopper). Nu wil zij haar ervaring gaan inzetten om individuen het optimale uit hun leven te laten halen. STRAAL is gevestigd in Haarlem, aan de rand van het centrum en werkt ook in de omgeving. Iets wat mij direct nieuwsgierig maakte. Zou dit mij dan op weg kunnen helpen naar de volgende stappen in mijn carrière?

STRAAL

Het traject

Het coachingstraject start op 16 oktober en wordt elke maandagavond gegeven, 6 weken lang. Waarom STRAAL, denk je wellicht? STRAAL gelooft erin dat je het meest van je leven geniet als je je gelukkig en vooral goed voelt over jezelf en je leven. De combinatie van Life Coaching en Personal Styling laten jou het beste uit jezelf halen.

– Heb je een kast vol met kleren maar niets om te dragen?
– Vind je dat je een leuk leven hebt, maar hang je het liefst op de bank?
– Heb je het idee dat je meer met je leven en uiterlijk zou kunnen doen?

Dan is STRAAL en deze cursus echt iets voor jou. Volg deze introductiecursus en ga weer stralen!STRAAL

Doelen

Na een paar sessies heb je:

* Praktische tips om meer uit je leven te halen
* Een helder overzicht van de dingen waar je energie van krijgt
* Meer inzicht in je leven en hoe je dat in balans kan brengen
* Een frisse blik op je leven en weer energie om de beste versie van jezelf te zijn
* Tips en tricks om het maximale uit je uiterlijk, kleding en kledingkast te halen

>>> LEES OOK: 5x kniekousen

Actie voor de lezers van Onlinelifestylemagazine

Ik ga er de komende weken mee aan de slag en hoop jou daar ook te zien. In samenwerking met Rosemarije van STRAAL heb ik een leuke aanbieding voor jullie! Deelnemers die via Onlinelifestylemagazine binnenkomen, krijgen niet alleen een gratis avond, maar mogen ook gratis iemand meenemen! Tijd: 19.30-22.00 uur.

Meer informatie over STRAAL vind je hier.

De komende weken zal ik verslag uitbrengen en foto’s delen van dit traject. Ik ben heel erg benieuwd en heb er ontzettend veel zin in!

 

1 Comment on Haal het maximale uit je leven met STRAAL

  1. Bedankt Judith voor dit geweldige artikel en tot maandag!

    Groetjes Rosemarije van STRAAL – Inside and Out

Comments are closed.