Maillots zijn lekker warm en eindeloos te combineren. Doe er een leuke bloomer op, een rokje, jurk of desnoods onder een broek wanneer het echt steenkoud wordt. Vandaag hebben wij 5 maillots voor je geselecteerd waar je hart sneller van gaat kloppen. Laat de winter maar komen! 

5x Maillots

Vandaag hebben we 5 te gekke maillots voor je geselecteerd. Van een maillot met grappige tekst tot aan een tijgerprint en van een konijn tot aan een een streepje met pompoms.

maillotsDeze maillot is van het merk Moodstreet. Hij is verkrijgbaar in roze en blauw. Leuk detail; Wow op de knieën. Je koopt hem hier voor €18,95.maillotsWat een toffe print heeft deze maillot! Hij is van het merk CarlijnQ en je koopt hem hier voor €16,95.  maillotsDeze maillot is voor de kleintjes. Je koopt hem al vanaf maat 74/80. Hij is van het merk Noppies en je koopt hem hier voor €9,99. maillotsEn hoe leuk is deze gestreepte maillot? Extra leuk door de pompoms aan de achterkant toch?! Je koopt hem hier voor €24,00. maillotsTot slot deze Leopard tights, ook van het merk Maed for Mini. Wij waren op slag verliefd. Wat is deze ook weer gaaf! Je koopt hem hier voor €24,00.

Draagt jouw dochter ook graag maillots? Heb jij nog een leuke tip die in dit rijtje ontbreekt? Leuk als je dit wilt delen.