Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Boys 9. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>> LEES OOK: Hoe bereid je je voor op een kinderfeestje?

OOTD Boys 9

Voor de OOTD Boys 9 hebben we een shirt met quote uitgelicht. Je koopt het hier voor €4,99. En wat een gaaf vest is dit! Het vliegt zowel de winkels als de webshop uit. Dus wacht vooral niet te lang met shoppen ;-). Je koopt het vest hier voor €19,99. Het is verkrijgbaar in licht- en donkergrijs. Hieronder hebben we voor de populaire denim biker jogger gekozen. Deze perfecte denim broek ziet er geweldig leuk uit bij kleintjes! Hij is nauwsluitend aan de enkels en laaghangend bij het kruis. De denim stof is niet zwaar, heerlijk zacht en heeft stretch. De broek heeft ook zakjes aan de achterzijde. Kortom, wat ons betreft is dit de ideale broek voor het voorjaar. Je koopt hem hier voor €44,95. Om de look compleet te maken, hebben we er Puma-sneakers onder gestopt. Je koopt ze hier voor €55,00.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zondag!