Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Boys 35. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>  LEES OOK: Nieuwe collectie The Harbour Kids

OOTD Boys 35

Vandaag lichten we een Outfit of the Day Boys uit met Pimsa. Pimsa is een Nederlands unisex kindermodelabel en is verkrijgbaar in de maten 0-5 jaar. We trappen af met het shirt. Je koopt het hier voor €36,00. Hieronder lichten we een broek uit, eveneens van Pimsa. Deze zeer mooie basic broek heeft een diamantstructuur. De donkerblauwe broek is lekker zacht en zit heerlijk. De broek is naadloos met een elastische tailleband voor een comfortabele fit. Je koopt hem hier voor €39,00. Ook het warme vest heeft dezelfdediamant structuur als de broek. Het vestje kan zowel open als dicht gedragen worden en als tussenjas. Je koopt het hier voor €48,00. Om de look compleet te maken, hebben we er een paar Vans bij uitgelicht. Je koopt ze hier voor 35,95.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zondag!