Na een drukke dag werken, de kids verzorgen en naar sportclubjes brengen, het huishouden doen, eten koken én een sociaal leven er op na houden wil je eigenlijk maar één ding: uitrusten. Terwijl je net op de bank ploft valt je oog op de enorme berg met was. Nu is het aanzetten van de wasmachine niet zo’n ramp, maar als we ergens écht een hekel aan hebben dan is het wel aan strijken. Strijken is saai en duurt ons veel te lang. Wij hebben een alternatief: SteamOne 400XL!

Frustraties over strijken

Om deze redenen proberen we de was zo snel mogelijk op te hangen om kreuken te voorkomen en kleding te kopen die niet tot nauwelijks gestreken hoeft te worden. Maar helaas, er zijn altijd wel een aantal overhemden, blouses en jurken die toch even een strijkbeurt nodig hebben. Onze frustratie over het strijken is inmiddels zo groot dat we op zoek zijn gegaan naar een alternatief. Onze keuze? Dat is de Steam One XL400. Dit apparaat belooft super snel en eenvoudig je kleding te stomen en kreukvrij te maken. In dit artikel vertellen we je graag meer over de Steam One XL400.

Steam one xl

Steam One XL400 review: Compact stoomapparaat voor thuis én onderweg

De Steam One XL400 is een compact stoomapparaat die je zowel thuis als onderweg kunt gebruiken. Je maakt je kleding binnen no-time kreukvrij en klaar om aan te trekken. Ook heeft het apparaat een desinfecterende functie. De Steam One XL400 is super praktisch mede dankzij het extra lange snoer, extra grote waterreservoir en compacte formaat. Ook beschikt het apparaat over verschillende standen waardoor je zowel dunne als dikke stoffen makkelijk kunt stomen.

Sneller en makkelijker dan strijken

Inmiddels hebben we de Steam One XL400 een tijdje in gebruik en zijn we razend enthousiast. Stomen is sneller én makkelijker dan strijken. Het resultaat is bovendien super netjes, waardoor de kids en wij er weer tiptop bij lopen. Daarnaast vinden we het stoomapparaat erg handig voor op vakantie. Een strijkijzer neem je niet zo gauw mee in je koffer, maar dit apparaat wel. Super leuk voor als we een avondje uitgaan en er wat netter bij willen lopen met een goed gestreken kloffie! Ook voor mensen die op zakenreis gaan, is de Steam One XL400 een uitkomst.

 

Bekijk de SteamOne 400XL HIER!