Wij van Kinderfavorites hebben een passie voor kindermode van unieke merken. We vinden het namelijk wel zo leuk als Olivia en Liam een eigen stijl ontwikkelen, met kinderkleding die wat minder doorsnee is. Het enige probleem? Little King Arthur is de kinderwebshop vol unieke merken voor kinderen van 0-8 jaar. Je koopt hier hier kinderkleding, speelgoed en meer.Tja, dat is dat we niet zoveel tijd hebben om urenlang op internet of in winkels rond te speuren én dat sommige merken niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. Gelukkig biedt de webshop Little King Arthur de oplossing. Deze kinderwebshop is namelijk gespecialiseerd in organic kleding van de meest bijzondere merken. Wij lichten deze shop vandaag dan ook heel graag voor je uit. Lees daarom snel verder.

Little King Arthur is in 2015 opgericht door Marilyn Monkau. Deze mama van vier kleintjes heeft een scherp oog voor de laatste trends en de meest exclusieve merken. Speciaal voor alle hippe kinderen van 0 tot 9 jaar zoekt ze dan ook de leukste items uit, het liefst van merken die handgemaakte of fair trade producten verkopen. In haar webshop verzamelt ze naast kindermode voor jongens en meisjes ook duurzaam speelgoed en andere accessoires. Voorbeelden van merken die je terugvindt in haar webshop zijn onder andere Wilson & Frenchy, Tiger Tibre en Mad about Mini.Little King Arthur is de kinderwebshop vol unieke merken voor kinderen van 0-8 jaar. Je koopt hier hier kinderkleding, speelgoed en meer.

Eén van onze favoriete merken die je bij Little King Arthur scoort is Wilson & Frenchy. Dit merk staat bekend om haar unieke knitted items, waaronder slaapzakken en rib broekjes. Voor Liam hebben we onder andere een kinderslaapzak met schattige Petit Forest print gekocht. Deze slaapzak zonder mouwtjes is gemaakt van 100% biologisch katoen en super comfortabel. Naast dat Liam hier als een roosje in slaapt, zijn we erg te spreken over de kwaliteit en het design. Ben je nieuwsgierig geworden naar de kinderslaapzak, knitted items van Wilson & Frenchy of andere exclusieve merken uit de webshop? Neem dan snel een kijkje bij Little King Arthur!

 

Bekijk de volledige collectie HIER!

 

Koop de slaapzak HIER!

 

Let op; de collectie van Wilson & Frenchy is momenteel in de sale! Veel moois voor aantrekkelijke prijzen.