ijsjes maken | KinderfavoritesWie ons actief volgt op Instagram weet dat we groot fan zijn van Play-Doh. Het zorgt voor urenlang speelplezier en ook op Olivia haar partijtje was het kleien in combinatie met iemand die kwam schminken een daverend succes. We hadden hier thuis 12 kids die gewoon ruim een uur heerlijk hebben zitten spelen. Daarom genoeg reden om dit succesverhaal verder te delen op de blog. En vandaag mogen we ook een van onze trouwe volgers blij maken met zo’n te gekke set om zelf ijsjes te maken. Lees daarom snel verder.

Play-Doh is de bekendste kinderklei ter wereld. Mogelijk heb jij hier zelf als kind ook nog mooie herinneringen aan? Het is favoriet bij veel kinderen, omdat de klei zacht en kneedbaar blijft. Doordat het in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is, kunnen kinderen met hun creativiteit de mooiste creaties maken. Het meest bekende Play-Doh product is toch wel het Play-Doh trim- en scheersalon. Maak een knotsgek kapsel of geef één van de poppetjes een scheerbeurt. Je kind bepaalt zelf de gekste haarkleuren! Met deze Crazy Cuts set kun je een echte Play-Doh rapunzel maken, of kiezen voor een kort gekleurd kapsel. Bij ons thuis zijn de Pizza Chef set, de Popcornmachine en de Ijswafelset favoriet. Play Doh is verkrijgbaar in de meeste warenhuizen met een speelgoedafdeling, speelgoedwinkels en talloze webshops. Het zal dan ook niet veel moeite kosten om jouw favoriete set te scoren. 

Winactie Ijsjes maken
Leuk nieuws zo net voor de feestdagen. Wij mogen namelijk de populaire ijswafelset weggeven aan een van onze trouwe volgers.

Hoe maak je kans?

  • Like onze Facebookpagina
  • Volg ons op Instagram
  • Like dit bericht
  • Tag zoveel mogelijk andere mama’s die deze winactie niet mogen missen
  • Extra winkans? Deel het bericht via instastories op Instagram

De winnaar heeft inmiddels bericht gehad

2 Comments on Zelf ijsjes maken + winactie

  1. Superrrr leuuuuuk voor ons kleindochtertje Maud. Zij is DOL op kleien met Play-Doh en op ijsjes. Meegedaan op facebook en gedeeld op instagram (@reginacocco)

Comments are closed.