Aanstaande woensdag is het zover; dan is het ‘Foute kersttruien dag’. Ook voor kinderen is er heel veel leuks verkrijgbaar en daar inspireren we je graag mee! Vandaag is het dan ook tijd om de foute kersttruien voor kids te delen. Waar het voorheen werd gezien als gekkigheid lijkt de trend zich ook dit jaar weer voort te zetten.

LEES OOK: De leukste kinderkerstpyjama’s

Foute kersttruien voor kinderen

Wij zetten er vandaag de leukste exemplaren voor je op een rij. Van diverse shops en van verschillende prijzen. Van grappige teksten tot aan een leuke afbeelding. Het kan allemaal op de dag van de ‘foute kersttruien’. Via de onderstaande links kan je meer informatie vinden over de verkoopadressen, prijzen, maten, etc van de kinderkersttruien.

Foute kersttruien voor jongens

Leuke kersttrui met de kerstpersonages in een bus. Lekker feestelijk om mee af te trappen!

Foute kersttruien jongens | Blauwe gebreide kersttrui

Meer info vind je HIER!

Voor wanneer je iets minder ‘fout’ wilt gaan, heb je hier een mooi alternatief.

Foute kersttruien jongens | Groene trui met bergen

Meer info vind je HIER!

Een gebreide kersttrui is gemaakt van zacht katoen met een interactief kerstmotief. De trui heeft een ronde hals met een geribd boordje en een geribde boord aan de onderkant en onder aan de mouwen.

Foute kinderkersttruien | Bruine kersttrui voor jongens met rendier

Meer info vind je HIER!

Deze kerstrui heeft een echt kerstmotief met onder andere glitter kerstbomen en kan natuurlijk ook hartstikke goed door meisjes gedragen worden. Foute kersttruien kinderen | Grijze kersttrui met kerstbomen van Hema

Meer info vind je HIER!

Een fijngebreide trui van zacht katoen met een ribgebreide boord rond de halsopening, aan de onderkant en onder aan de mouwen. Hij heeft een leuke tekst ‘Santa’s Little helper’. Foute kersttruien voor kinderen | Blauwe kersttrui met 'Santa's Little helper'

Meer info vind je HIER!

Foute kersttruien voor meisjes

Deze lichte kersttrui is een stuk minder hysterisch dan vele anderen, maar toch hartstikke leuk! Deze is trouwens ook te twinnen met mama. Foute kersttruien meisjes | Beige kersttrui

Meer info vind je HIER!

Een gebreide trui van zacht katoen met een knoopsluiting op één schouder en een smal, ribgebreid boordje rond de halsopening, aan de onderkant en onder aan de mouwen.

Foute kersttruien meisjes | Rode gebreide kersttrui

Meer info vind je HIER!

Een jacquardgebreide trui van een zachte kwaliteit waarin wol is verwerkt met een harig motief voor. De trui heeft zijsplitjes, een langer achterpand en een ribgebreide rand langs de halsopening, aan de onderkant en onder aan de mouwen. Foute kersttrui meisjes | Lichte kersttrui met beer

Meer info vind je HIER!

We gaan snel door naar een oudroze teckel.

Foute kersttrui voor meisjes | Oudroze kersttrui met teckel

Meer info vind je HIER!

Lichte gebreide kersttrui.

Foute kersttrui meisjes | Lichte gebreide kersttrui met kerstman

Meer info vind je HIER!

Foute kersttruien voor baby’s

Ook voor baby is het hartstikke leuk om mee te doen met deze hype natuurlijk. Er is ook voor de allerkleinsten zoveel leuks op dit gebied!

Foute kersttruien baby | Blauwe kerstrui met Takkie

Meer info vind je HIER!

Een jacquardgebreide trui van zachte kwaliteit met een feestelijk kerstmotief. De trui heeft een ribgebreide boord rond de halsopening, aan de onderkant en onder aan de mouwen.

Foute kersttruien voor baby's | Groene kersttrui met dino's

Meer info vind je HIER!

Mooie gebreide kersttrui van Mango. Foute kersttruien baby | Groene kersttrui met kerstpakje

Meer info vind je HIER!

 

Leuke foute kersttrui met rendier. Foute kersttrui baby | Rode kersttrui met ruffles and rendier

Meer info vind je HIER!

 

Deze kersttrui is verkrijgbaar vanaf maat 62 en hiermee ook gelijk een leuk kraamcadeau. De eerste kerst is immers ook een bijzondere mijlpaal.

Foute kersttruien baby's

Meer info vind je HIER!

Laat je ons weten of jij aan deze trend meedoet en of jij al een trui hebt gescoord?

 

Er staan nog meer leuke kerstartikelen online. Recent hebben wij een uitgebreid artikel gedeeld met heel veel leuke en simpele kerstrecepten. Ideaal met het kerstdiner van onze kids in aantocht. We delen hier vier voorgerechten, vier hoofdgerechten en vier nagerechten. Ook met afbeeldingen om kracht bij te zetten hoe simpel ze zijn. Ook spreken de afbeeldingen voor zich.