Ook dol op wellness? In België heb ik een prachtige babywellness gespot en hier kan je ook nog eens pretecho’s laten maken. Kortom, een feestje om als aanstaande mama of als jonge mama eens naartoe te gaan. Lees snel verder wat je hier kunt verwachten. 

Even voorstellen: Sandra, eigenaresse van een pretechobureau en babywellness

Ik ben Sandra, mama van twee kinderen: Eben (5) en Lasse (2). Ik ben de fiere eigenaar van een pretechobureau en babywellness met de naam Pretto. Baby’s zijn altijd al mijn passie geweest, dus waarom niet van je passie je beroep maken?

Waarom een pretecho?

Wat is dit juist? En waarvoor kan je hier terrecht?
Wel, ik maak echo’s in 2D, 3D en 4D van jullie ongeboren kindje. Je kan genieten van een blik op je kleintje nog voor het geboren is! Vanaf 14 weken kan je bij ons ook terecht voor geslachtsbepaling. Je hebt de mooiste beelden ongeveer vanaf 24 weken, wat niet wegneemt dat het voor die periode ook niet mooi kan zijn! Je ziet je kleintje geeuwen, gekke bekken trekken en soms ook drinken. Geweldig toch? Het is ook compleet veilig omdat er gebruik gemaakt word van geluidsgolven.

Babywellness

Na al die mooie echo’s kan je ook nog eens komen genieten van de babywellness. Daar heb je keuze uit twee babyjacuzzi’s. Je hebt het hydromassagebadje en de whirpool. Wat is het verschil daarin? De hydromassage is vooral heel effectief voor baby’tjes die veel last hebben van krampjes en reflux. De whirpool werkt vooral ontspannend en zorgt ervoor dat je baby goed slaapt en rustig wordt. Niets dan voordelen, dus ?.
Wat ook enig en uniek is, is dat de meisjes de kans krijgen om een tutuutje aan te doen, wat ook nog eens super mooie beelden geeft. Dit is heel origineel, want dat kan je nog nergens anders doen! ?
?Meer info vind je op de website
?Of op de facebook pagina
De babyechograaf/babywellness.
?Mailen kan altijd naar