Vandaag lichten we een complete look uit op de blog. Lees snel verder waar je alle items uit deze ‘shop the look’ scoort.

Zowel de jurk als het vest zijn van het Nederlandse label Jottum. Jottum laat zich niet leiden door hedendaagse trends en is daardoor uniek en onderscheidend. Er wordt gebruik gemaakt van rijke materialen en exclusieve prints. Comfort is voor kinderen heel belangrijk, dus de ontwerpen zijn er altijd op gericht dat kinderen ieder moment van de dag kunnen genieten in een prachtige outfit. Jottum is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in maat 50/56 t.e.m. 86 en voor meisjes in maat 92 t.e.m. 164. Het label heeft ons hart veroverd met de mooie kleuren, stoffen en prints. Zo zijn wij groot fan van de jurk en ook hier zie je die mooie print in terug. Ook over de kwaliteit zijn wij zeer enthousiast. De bodywarmer is van teddystof. Deze is verkrijgbaar vanaf maat 104. En tot slot de boots. Om de look compleet te maken hebben wij er een paar boots en een haarband bij uitgelicht. Deze enkelhoge zilverkleurige leren veterlaarsjes met print en metallics zijn van het Nederlandse merk Red Rag. En tot slot hebben wij er een haarband van Tuutsjes bij uitgelicht.

Shop alle items via onderstaande links:

Koop de jurk HIER

 

Shop de bodywarmer HIER

 

Koop de laarzen HIER

 

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!