Goed nieuws! Het populaire label Noppies heeft zijn collectie uitgebreid met een ‘Baby Home Collection’. En jeetje, wat zijn wij hier blij mee! Wij geven je vandaag een impressie. Lees daarom snel verder. 

>> LEES OOK: Zitten met jonge kids door onze kinderfysiotherapeut

Baby Home Collection

Ik denk dat (bijna) alle mama’s Noppies kennen. Ofwel van hun zwangerschapskleding, ofwel van de prachtige babykleding. Het merk wordt gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit en mooie kleuren. Maar er is meer! Sinds kort heeft Noppies ook een eigen Baby Home Collection. Het is een mooie collectie bestaande uit wiegdekens, hydrofiele doeken, aankleedkussenhoezen, badcapes en boxpakjes. En deze collectie delen we dan ook heel graag met jullie.

Over Noppies

Noppies is het merk voor iedere zwangere vrouw en jonge moeder. Dit label ontwikkelt, ontwerpt en verkoopt al meer dan twintig jaar zwangerschapskleding en baby- en kinderkleding. Noppies denkt mee met haar klant en doet waar ze goed in is: (positie)kleding maken die comfortabel en trendy is. Iedere vrouw kan zichzelf blijven tijdens haar zwangerschap, met kleding die past bij haar stijl en karakter.

>> LEES OOK: In de spotlights: Studio Maison

De nieuwe collectie

De kleuren van de nieuwe collectie zijn roze, mintgroen, groen en grijs. Zo vindt elke mama wel een kleurtje dat ze leuk vindt!Dit leuke baby wiegdeken koop je hier voor €49,99. Het is fijn gebreid en bevat lichte stretchstof. Het ledikantlaken heeft kleine sterretjes. Dat past helemaal bij het feestseizoen! De afmeting is 120 x 120 cm. Je koopt het hier voor €39,99. Bij de aankleedkussenhoes is ook aan vele details gedacht. Zoals op de foto te zien is, heeft hij in het midden een heerlijk stuk badstof. En de zijkanten zijn ook weer van de fijngebreide stof. Je koopt hem hier voor €49,99.

 

Word jij net zo enthousiast als wij van deze collectie?

 

Fotocredits: Noppies