Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls 48. Of je hem nu aantrekt bij je dochter voor de feestdagen, voor op een verjaardag, een gewone visite of naar school, zij gaat hier hoe dan ook de blits mee maken! Lees snel verder en word geïnspireerd. 

>> LEES OOK: Sintcadeaus voor papa

OOTD Girls 48

OOTD Girls 48De trui is van velours, een heerlijk aaibare stof in een mooie kleur roze. Je koopt het sweatshirt van Mini Rodini hier voor €58,00. Hieronder hebben wij een tulen rok gestopt. Dit is een item dat volgens ons niet meer mag ontbreken in iedere meisjesgarderobe. Het rokje is van het merk Birds by D-Rak en je koopt het hier voor €29,95.

Als accessoires voegden we kniekousen van Carlijn Q en haarspeldjes van Meri Meri toe aan de outfit. De kniekousen zijn makkelijk te combineren en dus ook bruikbaar voor vele andere setjes. Je koopt ze hier voor €9,07. De haarspeldjes koop je hier voor €7,95. Om de look compleet te maken, hebben wij hier onze favo Dr. Martens bij geselecteerd. Een paar Dr. Martens is altijd een goed idee! Je koopt ze hier voor €79,99.

Wij zijn benieuwd wat jouw favoriete kledingstuk is voor jouw dochter? Wij inspireren graag, maar worden zelf ook graag geïnspireerd. Dit kunnen wij dan ook weer meenemen in volgende OOTD’s. Wij zijn dan ook hartstikke blij als jullie je mening delen! Alvast bedankt daarvoor.

Fijne zaterdag!