Wanneer je zwangerschap ten einde loopt, heb je wellicht al lang in je hoofd hoe het perfecte geboortekaartje eruit moet komen te zien. Misschien heb je ze zelfs al wel in huis! Vaak neemt deze beslissing enige tijd in beslag en ook over de tekst moet worden nagedacht. Vandaag zetten wij ‘Lief Leuk & Eigen’ in de spotlights, een webshop waar je terecht kunt voor dat perfect kaartje. Lees daarom snel verder. 

Lief Leuk & Eigen

Vandaag zetten wij een bijzondere webshop in de spotlights, namelijk Lief Leuk & Eigen. De nieuwste geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen zijn een lust voor het oog en veroveren menig hart van toekomstige ouders en hun naasten. Lief, leuk en eigen

Sparkle and shine!

Het kan je haast niet ontgaan zijn dat er veel goud te zien is op interieur- en modegebied. Deze trend is lekker opvallend en tegelijkertijd ook heel chic en warm door de glanzende, rijke uitstraling. Ook op geboortekaartjes is de goudkoorts toegeslagen.

Lief Leuk & Eigen heeft een nieuwe collectie geboortekaarten met goudfolie aan hun site toegevoegd. Zij combineerden zachte en warme kleuren met de glimmende glans van goudfolie. Door de druktechniek van deze goudfolie is het mogelijk om naast de naam bijvoorbeeld ook andere elementen zoals illustraties en stukjes tekst in het goud te drukken.Lief, leuk en eigen

Bij Lief Leuk & Eigen vinden ze het belangrijk dat het geboortekaartje iets bijzonders heeft en heel persoonlijk is. Het mag het leukste nieuws dat er is op de mooiste manier overbrengen!

De nieuwe collectie

Deze nieuwe collectie met goudfolie is ontstaan vanuit de vraag van de klant om goudfolie op een mooie en betaalbare wijze op geboortekaartjes te kunnen gebruiken. Goudfolie wordt ook wel bij offsetbedrukking gebruikt. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Oudhollands papier dat met de hand wordt bedrukt en waarbij een foliestempel speciaal op maat wordt gemaakt. Ook dit is mogelijk bij Lief Leuk & Eigen, maar omdat dit best kostbaar is, gingen zij op zoek naar een methode om goudfolie bij normale bedrukking ook betaalbaar te maken. En die manier hebben ze gevonden!

In principe is de goud-, zilver- of koperfolie op nagenoeg ieder ontwerp toe te passen. Je kunt dus ook zelf aangeven wat je allemaal in die glanzende folie wilt laten drukken. Zo is het ook mogelijk om een illustratie een opvallend accent mee te geven.

Heb je een heel eigen idee voor het ontwerp van de geboortekaartjes van jouw kindje?Dan kun je heel goed bij Lief Leuk & Eigen terecht. Het team van designers staat klaar om een ontwerp op maat voor je te ontwerpen, maar ook denken ze graag mee als je er niet uitkomt welke tekstopmaak je voor jouw kaartje wilt.Lief, Leuk en eigen

Collectie

Neem eens een kijkje in de uitgebreide collectie!

 

Nieuwsgierig naar de rest van de collectie? Het is zeker de moeite waar om de website te bezoeken voor veel meer moois! Je vindt de website van Lief Leuk & Eigen hier.

 

Fotocredits: Lief Leuk & Eigen