Moodstreet Baby | KinderfavoritesOp de blog lichten we vaker het label Moodstreet uit. Wij zijn fan vanwege de mooie stoffen en de duurzame productie. Voor de babylijn zien we komend seizoen vooral zachte pasteltinten. De collectie is ontworpen met de stijlvolle Kim Kotter. Dit moest hoe dan ook een te gekke collectie worden. En wat ons betreft, zijn ze hier met vlag en wimpel voor geslaagd. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Echt ieder item is geweldig! Wij geven vandaag een impressie en hopen je hiermee net zo enthousiast te maken als dat wij zijn.

De collectie van Moodstreet in samenwerking met Kim Kotter bestaat zowel uit Moodstreet baby als Moodstreet Mini. Moodstreet baby gaat van maat 50 t.e.m. maat 80 en Moodstreet Mini is verkrijgbaar vanaf maat 74 t.e.m. 104. Wij lichten vandaag de babycollectie uit bij Kinderfavorites.

Moodstreet baby | Kinderfavorites Moodstreet baby | Kinderfavorites

Zowel voor jongens als meisjes zien we pastelkleuren. Naast de effen items komen er ook veel dieren terug in de collectie. Helemaal onze stijl! We zien prachtige kleuren, verwerkt in fijne draagbare modellen. Denk hierbij aan gebroken wit, roze, babyblauw en grijs. Omdat er zowel zachte als frisse kleuren gebruikt worden, heeft Moodstreed iets moois gecreëerd dat bij elk babyhuidje staat. Ideaal, toch? Niet meer nadenken of een kleur jouw kleine spruit wel of niet staat. Bij deze collectie zit je sowieso goed, ongeacht het item waar je naar op zoek bent. De collectie telt namelijk echt álles wat je maar wilt. Een rokje, shirt, vest, jogger, jurk, rok of boxpakje, het kan allemaal. Bovendien kan je naar eigen keuze mixen en matchen met de lieve printjes voor een eigenzinnig beeld óf je kan het juist rustig houden met de fijne basics. De kraagjes zijn dit seizoen echte eyecatchers die de outfits net die extra eigenwijze touch geven.

Wederom heeft Moodstreet dit seizoen ook een mooie mix van stoffen gebruikt: mooi gebreid, zacht velours en natuurlijk de ó zo comfy jerseys. Wist je al dat alles gemaakt is van zacht, biologisch katoen? De collectie bestaat zowel uit unisex items als uit échte typische jongens- en meidenstijlen. Naast de zachte, zoete stijlen hebben ze ook een aantal sporty styles die als tegenhanger, maar wél gecombineerd, het echte ‘Moodstreet by Kim Kötter’-stijltje laten zien!

Onze favoriet in deze collectie is het velours broekje. Laat de zomer maar komen met dit item. Zo zacht en stijlvol! Wij combineren het met een safaritop. En wat zijn we dol op die combinatie van het babyblauw!Moodstreet baby | Kinderfavorites
Moodstreet baby | Kinderfavorites
Benieuwd naar de hele collectie? Klik voor alle items met prijzen op onderstaande link: