Yeah! Vandaag mag ik jullie weer blij maken met een geweldige babykamer. Vandaag deelt Talitha de kamer van Lilly-May op de blog. De kersverse en dolgelukkige ouders wonen sinds 2014 in hun huis en konden niet wachten om in de babykamer aan de slag te gaan.

Talitha stelt zich eerst graag aan ons voor.

Even voorstellen: mom Talitha van Lilly-May

Mijn naam is Talitha en samen met mijn geweldige vent mogen wij ons sinds 8 januari 2017 papa en mama noemen van ons mooie meisje Lilly-May. In 2014 hebben wij een huis gekocht en dat helemaal verbouwd, alleen stond al die tijd één slaapkamer leeg, in de hoop voor ons toekomstige kindje. Toen wij zwanger werden, konden wij eindelijk aan de leegstaande kamer beginnen: de babykamer!Lilly-May

Waar haalde ik mijn inspiratie vandaan?

Vooral via Instagram ben ik op zoek gegaan naar leuke ideeën, en ook zijn we een aantal babyzaken afgegaan om inspiratie op te doen. Onze keuze viel vrij snel op de babykamer Sem Nautic Grijs bij Babypark. We waren allebei meteen verkocht! Van te voren wist ik al dat ik geen witte babykamer wou. Daardoor vielen er meteen al heel veel kamers af en maakte het de keuze wat makkelijker. Ik wou graag een robuuste kamer en die hadden we ook gevonden!Lilly-May
 Naast de robuuste, stoere kamer, wilde ik lieve zachte meisjeskleuren. Zo hebben wij één muur oudroze geverfd met de verf van Baby’s Only. Met de aankleding hebben we vooral wat Nijntje accessoires gebruikt, die vind ik zo lief! Het badje is van de Luma collectie van Prenatal. Een stoere kleur, maar het vachtje en het lieve schaap eronder maken het meteen weer lief.Lilly-May
De babykamer van Lilly-May is stoer en lief, precies zoals ik voor ogen had.
En precies zoals ons meisje zelf ook is!Lilly-May

Mijn favoriete items?

De muursticker met Lilly’s volledige naam, die wij hebben laten maken bij De Groot Reclame in Arnhem.Lilly-May
Lilly’s eerste 2 geboortepakjes, die wij hebben laten maken bij Zoofs en Made By Indys, ons favoriete kledingmerkje!Lilly-May
Het grote knuffelschaap, deze knuffel kocht ik toen ik wist dat ik zwanger was, ik liep de Prenatal in en was meteen verkocht.Lilly-May

Mijn tip voor de toekomstige papa’s en mama’s

Laat je lekker inspireren en kies vooral dat wat jullie mooi vinden en wat bij jullie past!
Koop in het begin niet te veel accessoires, want uiteindelijk gebruik je de helft niet (yes, dat is hier ook gebeurd hihi).Lilly-May
Wil je meer van ons weten? Neem dan een kijkje op mijn Instagram!Lilly May
Liefs,
TalithaLilly May