Wij van Kinderfavorites zijn dol op mooie kinderspullen, ongeacht of het nu om kinderkleding, kinderkameritems of andere musthavens op kindergebied gaat. We delen al dat moois dan ook maar wat graag met jullie. Deze keer hebben een mooie bamboe serviesset voor jullie gespot.
bamboe servies | KinderfavoritesWat ons betreft is hij leuk om zelf aan te schaffen voor als je jouw kleintje een mooie set cadeau wilt doen om de eetmomenten nét even leuker en aantrekkelijker te maken. Maar hij is ook perfect of om aan iemand anders cadeau te geven. Dit schattige servies met illustraties van Little Cube bestaat uit een bordje met een zeehond, een kommetje, vork en lepel met een slak en een beker met een neushoorn. Het servies is gemaakt van bamboe en daarmee dus veilig en ecologisch. Daarnaast is het servies biologisch afbreekbaar. Ook niet onbelangrijk voor onze toekomst!

 

Je koopt deze bamboe set via onderstaande link:

Koop de bamboe servies set HIER!

 

Deze set koop je bij Mini & Momo

Het team achter Mini & Momo zijn de twee vrolijke zussen Mirte en Lori. Samen zetten zij zich in om een kinderwebshop te runnen vol met unieke producten van bekende en mindere bekende merken. Alle merken worden geselecteerd op de “wow factor” en moeten zo milieuvriendelijk mogelijk werken. Zo probeert Mini & Momo plastic zo veel mogelijk te vermijden en met name hout, bamboe, organisch katoen en producten die biologisch afbreekbaar zijn in het assortiment op te nemen. Een aankoop doen in deze leuke webshop voor kinderen betekend dan ook dat je een origineel (kerst)cadeautje in handen hebt én bijdraagt aan een betere wereld. Wij hebben deze shop ook uitgelicht in een ander artikel. Deze lees je hieronder:

LEES OOK: In de spotlights; Mini & Momo