Cliché maar waar, wat vliegt de tijd! Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘November Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Baby Born en Ravensburger. Maar er zijn meer musthaves. Deze maanden delen we vooral veel speelgoedtips met oog op de komende feestdagen. Lees daarom snel verder.

November Musthaves

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier. november musthaves
  1. We trappen af met de 3D puzzel van de Apollo Saturn V Raket van Ravensburger, bestaande uit 440 stukjes. De puzzel komt ook met boeiende achtergrondinformatie over de Apollo missies en de maanlanding, evenals spectaculaire feiten over de Saturn V, tot op heden de grootste raket ter wereld. Dit is de link.
  2. Marco’s Pizzaparadijs van VTech stond al even op ons verlanglijstje. Na de ijscokar en barbecue, zou dit hoe dan ook weer een trekpleister worden voor mijn eigen kids als de vriendjes en vriendinnetjes. En dat maakt hij dan ook dit keer meer dan waar. Wat is hij gaaf! Dit is de link.
  3. Baby Born levert voor de meeste meiden heel veel speelplezier op. Hier ook al jaren het geval trouwens. De Baby Born familie is uitgebreid met onder andere deze leuke beer. Een aanrader voor de feestdagen! Dit is de link.
  4. HeyClay!, de hype van dit seizoen. Oneindig met de creativiteit aan de slag. Verkrijgbaar in kleine en grotere sets. Deze dino leek ons een ideaal schoencadeautje. Dit is de link. 
  5. Ook voor de allerkleinsten een leuke tip! Dit schattige bijspeeltje van Vanimeli is vervaardigd van 100% natuurlijk rubber. Het is veilig, niet giftig en biologisch afbreekbaar. Vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosaminen. Dit is de link. 
  6. In dit officiële Friends-haakboek worden de leukste haakpatronen gedeeld. Met 25 patronen om te haken van de legendarische sitcom Friends, breng je de personages, home deco, en outfits van de tv-serie bij jou in huis. Dit is de link.
  7. Tot slot een limited edition, namelijk Loco mini. De exclusieve gouden basisdoos en 4 oefenboekjes. Tafels leren, denkpuzzels en taalopdrachten. Stimuleert de creativiteit. Zelfcorrigerend zoals we van Loco kennen en hiermee kunnen je kids lekker zelf aan de slag. Dit is de link.