Iedereen zal dit herkennen; last-minute kerstcadeau’s scoren. Ook wij lopen hier tegenaan. Of je nou de leukste shops afstruint en de dag afsluit met een lekkere warme chocolademelk of lekker vanuit huis shopt. De cadeaus moeten er komen. Wij helpen je vandaag om de leukste last-minute kerstcadeau’s online te shoppen. Dan kan jij je wellicht voorbereiden op het kerstdiner of languit op de bank gaan liggen met een boek. Je koopt alle items via de roze link.

Last-minute kerstcadeau’sLast minute kerstcadeaus | Kinderfavorites

  1. Zoals jullie afgelopen week al konden lezen zijn wij groot fan van Znoet. En goed nieuws, de populaire sjoelbakken zijn weer op voorraad. Als je ze voor 15 uur besteld heb je hem nog op tijd binnen voor de kerst. Je koopt hem hier.
  2. Elsa is hot. Ook hier thuis. We zijn afgelopen week bij Disney on ice geweest en als uitje in de kerstvakantie staat Frozen 2 op de planning. Hoe leuk is het dan om vooraf met deze toffe barbie te kunnen spelen én mee te zingen!? Je koopt hem hier.
  3. Ook VTech mag niet in dit rijtje met tips ontbreken. Wij hebben voor Liam de ToetToet auto’s onder de boom liggen. Deze zijn en blijven een hit. Je koopt hem hier.
  4. Ook een boek doet het altijd goed. Momenteel lezen wij het boek ‘Duurt het nog lang?’. Met dit boek van Floor Bal en Iris Deppe krijgen kleuters een heldere omschrijving van een zwangerschap: hoe groeit een zaadje uit tot een broertje of zusje? Je koopt hem hier.
  5. Altijd een goede tip, knutselspullen! Wij kunnen er hier thuis geen genoeg van krijgen. Dee leuke Glitter Dots van Crayola hebben wij recent getest en viel zowel bij Olivia als haar vriendinnen goed in de smaak. Een mix van lijm, glitter en een beetje magie! Deze vrolijk gekleurde balletjes houden de glitters goed vast. Je kids kunnen dus tijdens het knutselen lekker aan de slag met glitters zonder veel geknoei. Je koopt de set hier.