We geven het toe: ook in huize Kinderfavorites gaat het er soms wat chaotisch aan toe. En dat terwijl kinderen juist zo’n behoefte hebben aan rust en regelmaat! Zeker nu de scholen deels gesloten zijn, ontbreekt het in huis dan ook wel eens aan structuur. Gelukkig hebben wij Ivy&Oliver’s Pictoplanner ontdekt. Met deze planner geven we een duidelijk overzicht van wat er gaat gebeuren op een dag. En eerlijk is eerlijk, dat geeft niet alleen voor de kinderen houvast maar ook voor ons. Wij zijn zelfs zo’n fan geworden, dat we deze planner er ook na de coronacrisis graag in willen houden.

Ivy&Oliver pictoplanner

Ivy&Oliver’s Pictoplanner is ontworpen door Carolijn. Als moeder van twee dochters weet ze maar al te goed hoe lastig het is om duizend keer op een dag dezelfde vragen te moeten beantwoorden (wat eten we vanavond? Wat gaan we morgen doen? Wanneer gaan we naar oma?). Als oplossing hiervoor bedacht Carolijn de Pictoplanner, geïllustreerd met de grappige vriendjes Ivy en Oliver. Ivy is een stoer en eigenwijs roodborstje, terwijl Oliver bekend staat als een slimme en verstandige olifant. Samen zijn ze een onafscheidelijk team, en helpen ze jouw gezin op een speelse en leuke wijze bij het creëren van een dagstructuur. Ivy&Oliver’s Pictoplanner is een ideaal hulpmiddel in elk druk huishouden. Of je nu hulp nodig hebt bij het aanbrengen van structuur, je kind meer houvast wilt bieden, vragen wilt omzeilen of een co-ouderschap soepel wilt laten verlopen: met de Pictoplanner maak je de dag voor iedereen overzichtelijk. Ivy & Oliver’s Pictoplanner biedt een overzicht tot 7 dagen vooruit, maakt alleen gebruik van tekeningen (en is hierdoor ook geschikt voor kleintjes die nog niet kunnen lezen) en is opvouwbaar. Zo neem je hem makkelijk overal mee naar toe. Eventueel kun je de extra set inclusief blanco pictogrammen erbij kopen. Erg leuk om hiermee te personalizen.

Meer informatie over Ivy & Oliver’s Pictoplanner vind je via de volgende link:

 

Koop de pictoplanner HIER!

 

Ook leuk; er is recent een nieuw kleurboek uitgebracht. In dit leuke kleurboek van Ivy&Oliver vind je 10 kleurplaten met bijpassende vrolijke gedichten.
Of, in dit vrolijke voorleesboek vind je 10 leuke kleurplaten.
Want het is allebei: een kleurboek met bijpassende vrolijke gedichten over vriendschap, avontuur en samenzijn.

 

Koop het kleurboek HIER!

 

Heb jij nog tips om de dagen gestructureerd te laten verlopen? Inspireer dan anderen en laat een comment achter!