Kennen jullie het hippe kinderschoenenmerk Cienta al? Wij hebben ze gespot en zijn direct laaiend enthousiast over dit Spaanse merk. Er zijn diverse varianten en talloze kleuren.

Over Cienta

Cienta is een internationaal erkend merk kinderschoenen. Al ruim 30 jaar is Cienta gespecialiseerd in het vervaardigen van mooi, stijlvolle, duurzame en hoogwaardige kwaliteitsschoenen voor jongens en meisjes. En wat hebben ze een ruime keus in kleuren! Het bedrijf is opgericht in 1982 als familiebedrijf Calzados Cienta en gespecialiseerd in canvas schoenen. De fabriek is gevestigd in het Spaanse stadje Spanje Arnedo. De productie van de schoenen is 100% Europees. Tijdens het productieproces worden er geen lijm of gevaarlijke chemische stoffen gebruikt. De producten zijn “Made in Green” gecertificeerd. Dit betekent dat de productie geschied in een schone en milieuvriendelijke faciliteit. Een productieproces wat wij ook graag een warm hart toedragen bij Kinderfavorites!

De leukste kinderschoenen van Cienta bij Kinderfavorites

Ondersteboven Puck

Zoals ik al eerder schreef en op de afbeelding te zien is, heeft Cienta een ruime keus in kleuren. Hiermee een passend paar voor iedere outfit en kledingstijl. Je koopt ze bij een van onze favo shops, namelijk Onderstebovenpuck al vanaf maat 19. En tot slot nog iets lekker praktisch, er wordt een extra paar zooltjes bij geleverd.

 

Je shopt ze via onderstaande link:

 

Koop de hele collectie HIER!

 

Ook leuk: