Om jullie kennis te laten maken met diverse shops die ik met liefde volg, start ik met deze blogpost een nieuwe rubriek ‘In de spotlights’, die regelmatig zal terugkeren. Beginnen doe ik met Little Indians, een tof merk gerund door een nog toffere mama! Lees je mee?

Little Indians

Net zoals veel andere shops, heb ik ook Little Indians leren kennen door social media, meer bepaald door Facebook en Instagram. Little Indians is gestart in 2014 met prachtige kleding voor jouw kleintje en inmiddels hebben zij ook een skincare-lijn gelanceerd. Reden genoeg voor een Q&A met oprichtster Vanessa!

Q&A

Vertel eens kort over jezelf, wie ben je en waar kom je vandaan?

ik ben Vanessa, oprichtster en eigenaresse van Little Indians. Ik heb een Arubaanse achtergrond en woon in Rotterdam. Voor in met Little Indians begon, ben ik tien jaar mede-eigenaar geweest van een boutique in Rotterdam. Hieruit is één van de grootste lifestyle-events van Nederland voortgekomen: de Swan Market. Vanuit een evenement dat ik daarna organiseerde, het 100% mama event, is Little Indians ontstaan. Dat liep meteen zo goed, dat ik niet meer aan het organiseren van evenementen toekwam.

Hoe is de naam Little Indians ontstaan?

Mijn ouders komen allebei uit Aruba en daar woonden oorspronkelijk de Arawak Indianen. Veel culturele en toeristische plekken op Aruba hebben dan ook Indiaanse namen. Ik vond het een mooi eerbetoon! Daarnaast ben ik geïnspireerd door mijn eigen twee kleine indiaantjes! Elke mama heeft wel eens een spelend indiaantje thuis ;-)!

Wie of wat is jouw inspiratiebron? 

Ik haal mijn inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen. Uit kleine dingen zoals het voorlezen aan mijn twee zoons Dayne en Jimmy, maar ook uit reizen. Even afstand nemen van het dagelijks leven geeft mij altijd genoeg inspiratie.

Wat is de kracht van Little Indians?

Little Indians is een wereld voor de kleintjes die past bij de lifestyle van de moderne moeder. De kleding wordt gemaakt van organisch katoen van goede kwaliteit, om zo nog een ronde mee te kunnen, bijvoorbeeld voor een broertje of zusje.

 

Business mama

Hoe combineer jij het runnen van jouw eigen business met mama zijn? 

Voor Little Indians moet ik veel reizen, dus gaat de druk omhoog bij het thuisfront. Zij betekenen echt veel voor mij en zonder hen zou ik het niet redden. Het is constant jongleren tussen het gezinsleven en het bedrijfsleven. De jongens zitten nu op school en dat maakt het wel een stuk makkelijker.

Let your dreams run wild, be brave enough to follow. xxx Vanessa

Little Indians is begonnen als kledingmerk en sinds kort hebben jullie een eigen skincare-lijn. Kun je hier meer over vertellen?

Al mijn hele leven heb ik last van een droge huid en eczeem. Daarom ben ik voor mijzelf, maar nu zeker voor de kinderen, heel voorzichtig in het gebruiken van huidproducten. Met Little Indians zijn we altijd bezig met design, dus waarom niet deze twee met elkaar combineren? Een verzorgingslijn met de beste ingrediënten, die ook nog eens leuk staat op de kinderkamer!

Last but not least! De eerste drop van de SS18 collectie is online, wat is jouw favoriete item?

Ik ben weg van de palmbomenprint die je op verschillende items kan terugvinden. Maar de jumpsuit met palmbomenprint vind ik het leukste, die zou ik wel willen in mijn eigen maat! Verder hebben we net sneakers gelanceerd. Die zijn er in limited edition ook voor de moeders, dus die heb ik natuurlijk zelf ook!

Winactie

En dan nu het leuke nieuws! Wij mogen een heerlijk skincare-pakketje weggeven aan één van onze volgers! Wat moet je hiervoor doen?

– Like de FB pagina van Onlinelifestylemagazine.
– Like de FB pagina van Little Indians.
– Laat een leuke reactie achter!

Succes lieve meiden!

 

Liefs, Joene

 

2 Comments on In de spotlights: Little Indians + winactie

  1. Ben wel benieuwd naar de skincare-lijn, zeker omdat we hier ook allemaal een droge huid hebben.

Comments are closed.