Volgende maand wordt Olivia alweer 3 jaar. Cliché maar waar, de tijd vliegt om. De Afgelopen weken heb ik mij georiënteerd op een mooi verjaardagscadeau. Want wat geef je iemand die al veel speelgoed heeft, barst van de leuke boekjes en graag iets moois wilt geven. Juist, dan  shop je bij Lennebelle Petites. Benieuwd waarom ik zo’n fan ben van deze sieradenlijn? Lees dan snel verder. 

Lennebelle Petites

Toen ik vorige maand met Regan bij de juwelier was viel mijn oog direct op de armbanden van Lennebelle Petites. Een mooie sieradenlijn waarmee de speciale band tussen moeder en dochter wordt gevierd.

Lennebelle Petites is een manier om deze liefde te laten zien, om het met je kinderen te delen, om ons te herinneren aan die magische connectie tussen moeder en kind, “aldus de ontwerpster Lenneke.

Niet alleen het verhaal achter deze lijn is bewonderenswaardig, maar ook het sieraard zelf laat mij hart sneller kloppen. Elk sierraad wordt tot gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals gecertificeerd sterling zilver, RCJ gecertificeerd 18k verguld over sterling zilver en halfedelstenen. De prachtige bedeltjes van hartjes, sterretjes, regenbogen, etc. gaan inmiddels de hele wereld over.

Maar ook aan andere details is gedacht. Zo worden de Lennebelle Petites sieraden in glazen buisjes verzonden en in een mooie geschenkverpakking. De buisejs zijn een goede manier om je sieraden veilig en stijlvol te bewaren. Het is zowel een feestje om te geven, te ontvangen en daarnaast praktisch om te bewaren.Lennebelle Petites

Collectie Lennebelle Petites

De collectie van Lennebelle Petites kent twee lijnen, namelijk de Daydreamers Collectie en de Grow & Bloom Collectie. Bij de eerste collectie willen ze stilstaan bij de kleine dagelijkse dingen die het leven zo magisch maken zoals ons zonnestelsel, een bij die honing maakt, een regenboog of het maken van een wens bij een vallende ster. En bij de Grow & Bloom Collectie zie je bloemen, klavertje vier, lieveheersbeestjes en vlinders.

Twinning is helemaal hot. Hoe leuk is het om te matchen met een sieraad met je dochter. Bij Lennebelle Petites bij je hiervoor ook aan het juiste adres. Zo kan je bij beide collecties een twinning set scoren, zowel in het zilver als verguld.

 

Wij hebben recent ook een items uit de collectie gebruikt bij de OOTD Girls. Wellicht vind je het leuk om die ook nog terug te zien? Dat kan hier.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lennebelle Petites