Soms heb je van die items die niet alleen super leuk zijn om voor je kids te kopen, maar ook voor jezelf. Miss Guilty is een merk waarbij je terechtkan voor de tofste en stijlvolste items om onder andere lekker te twinnen met je mini-me. Daarom zetten wij dit Nederlandse label vandaag in de spotlight. 

In de spotlight: Miss Guilty

Wanneer je op zoek bent naar kleding van hoogwaardige kwaliteit die er ook nog eens supertof uitziet, ben je bij Miss Guilty aan het juiste adres. Maar ook wanneer je op zoek bent naar twinning items kan je hier je lol op. Prachtige jassen, truien, rokjes en schoenen … Je vindt het hier allemaal!Miss GuiltyHet Nederlandse label is opgericht door Charise Rozenbeek-Beerens. Deze schone was voorheen makelaar en werkte in de sales bij het bedrijf van haar ouders. Haar passie lag echter altijd al bij mode en daarom zette ze de moedige stap om haar hart te volgen. Zo lanceerde zij dit jaar haar eerste kledinglijn. En Miss Guilty was geboren! Miss Guilty, een naam die verwijst naar Charises guilty pleasure: veel kleding shoppen. Haar inspiratie werd aangewakkerd nadat haar dochter in 2015 is geboren. Want wat zou het gaaf zijn als ze zij de liefde voor haar dochter met haar passie voor mode kon combineren!

Collectie

Miss Guilty richt zich op urban moeders die houden van fashion, die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, die creatief zijn en die het leuk vinden om te mixen en te matchen met kleding, en die dit ook heel graag delen met hun zoon of dochter. En ik ben hier heúl groot fan van, dus vandaar mijn liefde voor dit label! Eén en één is twee, zeg maar. Ook voor de komende feestdagen kan je hier losgaan.

Miss GuiltyDe tutu met kleine glinstersteentjes koop je hier voor €34,90. Hij is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot 128.

Miss GuiltyDe zwarte teddy coat is ook een ware musthave voor dit najaar. Laat de winter maar komen met deze lekkere warme coat! Hij is al verkrijgbaar vanaf maat 56 tot volwassen maten. En extra leuk: hij is nu in de sale! Je koopt alle maten hier vanaf €79,90.

Mijn favoriet

Miss GuiltyTot slot mijn absolute favoriet, namelijk dit leren jasje. De volwassen maat koop je hier voor €339,90 en de kindermaat hier voor €249,90. Die laatste is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot 128.

 

Benieuwd naar deze te gekke shop en wat zij nog meer in de collectie hebben? Kijk dan snel op de website.

 

Twin jij soms wel eens met je kleintje?