Wij volgen de webshop Sassefras al een tijdje. Dit wordt ook wel de ‘specialist in meisjesspeelgoed’ genoemd. En daar zijn wij het mee eens. Wat een walhalla! Je vindt hier speelgoed, decoratie, kraamcadeau’s en veel meer. Daarom een goede reden om vandaag onze favoriete kerstcadeautips te delen. Je koopt alle items via de roze links.

LEES OOK: In de spotlight: Znoet!

Kerstcadeautips bij SassefrasSassefrass | Kinderfavorites

  1. Wat een plaatje van een pop! Dit lieve poezen vriendinnetje, Aurelie, is lief en kan jouw dochter uren mee kan spelen en knuffelen. Ze is hét perfecte (verjaardags-)cadeautje. Je koopt hem hier.
  2. Hoe leuk is het om je meisje op een speelse manier bezig te zien met het oefenen van haar evenwicht en haar lichaamsbewustzijn? Dit houten balansbord met vinger bescherming stimuleert de creativiteit van je meisje. Je koopt hem hier.
  3. Dit houten speelhuisje staat op ons verlanglijstje voor als Liam iets groter is. Zo mooi! Dit Speelhuisje is eenvoudig in elkaar te zetten zonder schroeven en ook net zo makkelijk weer uit elkaar te halen. Doordat hij 120cm hoog is kunnen kleine kindjes er staand in spelen. Je koopt hem hier.
  4. Een ball pit is enorm populair bij kinderen. Het leuke is dat ze er tegenwoordig ook zijn voor in je eigen huis. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder deze roze. Je koopt hem hier.
  5. Ook voor een mooie poef of zitzak ben je bij Sassefras aan het juiste adres. Neem nou deze Misty Rose. Zo’n upgrade voor de kinderkamer! Wij vinden hem zelfs nog leuk voor in de woonkamer. Je koopt hem hier.