Vandaag geen shop-the-look maar wel look-a-like kinderkamer accessoires. We delen een-in onze ogen perfecte kinderkamer en geven bijpassende shoptips. Vandaag een pastel kinderkamer waar heel veel meisjes blij van worden. Met onder andere een tipitent en een waanzinnig mooi poppenhuis.

Kinderkamerinspiratie: pastel

Pinterest is niet meer weg te denken. Zoals in onze binnenkijkers vaak naar voren komt, halen de meeste ouders hier hun inspiratie vandaan wanneer zij de perfecte baby- of kinderkamer willen gaan inrichten. Daarom delen wij vandaag een kinderkamer en hebben hierbij shoptips in dezelfde stijl samengesteld. Omdat het hartstikke leuk is om uit te zoeken én jou van inspiratie te voorzien.pastel kinderkamer

Pastelkleuren zijn hot! Je ziet het veelal in meubels en in accessoires terugkomen, zo ook in deze kamer. Dit prachtige poppenhuis is van het merk Le Toy. Hij wordt geleverd inclusief een 30-delige meubelset. Je koopt hem hier voor €139,95.

Het kledingrek is hier verkrijgbaar voor €69,95.

Posters

Wanneer je lijstjes neerzet op ophangt kan je daar natuurlijk eindeloos mee variëren. Je kunt afwisselen met leuke foto’s of posters bijvoorbeeld. Wij delen vandaag een paar posters.Deze poster in A3 formaat koop je hier voor €4,95. 

De unicorn poster koop je hier voor €9,95.Een vlaggenlijn hoeft vandaag de dag helemaal niet alleen maar ingezet te worden bij een verjaardag. Deze vilten vlaggenlijn koop je hier voor €2,49.Tot slot een tipi tent. Dit is een ware musthave voor ieder kind. Hij staat leuk in de kamer en daarnaast geeft hij uren speelplezier. Ook leuk om hem bijvoorbeeld te versieren door er een lichtjesslinger omheen te hangen of een andere leuke slinger. Deze tipi tent koop je hier voor €96,85.