Via Facebook kwam ik een tip tegen over de app KidsQuote, de app waarmee ouders snel en eenvoudig de mooiste momenten van hun kids kunnen vastleggen. De app helpt bij het bewaren van leuke uitspraken, foto’s, video’s en andere mijlpalen. Lees je mee? 

KidsQuote

Je herkent het vast wel! Jouw kindje zegt iets heel grappigs, zet zijn of haar eerste stapjes of gaat voor het eerst naar de basisschool. Je maakt leuke foto’s en video’s, maar vervolgens doe je hier niks mee, want ja, tijdgebrek. De oplossing is hier en helemaal van deze tijd: de KidsQuote app. Download deze via de App Store, vul de gegevens in van jouw kindje(s) en upload vervolgens VEILIG foto’s, video’s en uitspraken die jij graag wilt bewaren. Zo ontstaat er een mooie tijdlijn van jouw zoon of dochter! Hoe en door wie deze app is ontwikkeld, lees je in de Q&A hieronder.

>> LEES OOK: Q&A met The Harbour Kids

KidsQuote

Q&A met de oprichtster van KidsQuote

Vertel eens kort over jezelf, wie ben je en hoe is het idee van de app ontstaan?

Ik ben Maribel González Zwart, bedenkster en oprichtster van KidsQuote en mama van vier kids. Toen ik elf jaar geleden beviel van een tweeling, merkte ik dat het in de hectiek van alledag niet altijd lukt om waardevolle momenten zo te bewaren dat ze makkelijk terug te vinden zijn. Inmiddels heb ik vier kinderen en is niet alleen de hectiek, maar ook de hoeveelheid memorabele momenten toegenomen. En omdat ik altijd een mobiel bij me heb, kwam ik op het idee van KidsQuote: een veilige app waarmee je dierbare momenten, foto’s en video’s kan bewaren, delen en terugvinden.

KidsQuote

Kun je iets meer vertellen over de veiligheid van de app? 

Ik ben begonnen met een groep van 100 ouders om de app te testen en ook zij vinden privacy heel belangrijk en een groot voordeel van KidsQuote. Omdat alle gegevens versleuteld worden geüpload, is veiligheid gewaarborgd. Gebruikers kunnen vervolgens zelf bepalen of ze een foto of quote willen delen via andere kanalen.

KidsQuote

Is de app KidsQuote nu af of ben je bezig met uitbreiding?

De app is zeker nog niet af! Op 4 april zijn we live gegaan, maar KidsQuote is een app in progress, wat betekent dat er telkens nieuwe en nog leukere functies bijkomen. Denk aan de mogelijkheid om de momenten te bundelen en af te drukken als boekje of er met een paar klikken een leuke video van te maken!

KidsQuote

 

Lees hier meer over de app KidsQuote!