Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Juli Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, EXIT Toys en Toddlers and Tees. Maar er zijn meer musthaves. Ook het nieuwe strandspeelgoed van Pauline mag niet in dit rijtje ontbreken.

Juli MusthavesJuli Musthaves bij Kinderfavorites

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt en zijn wat ons betreft een must voor de komende vakantieperiode. Veel shopplezier.

Juli Musthaves #1 Strandspeelgoed van Paulinevan Pauline strandspeelgoed | Juli Musthaves

Je koopt de set HIER!

Super leuk stransetje in stijlvolle kleuren. Alles zit erin: schepjes, ijsjes, emmertje & gietertje. In een handig mandje, zodat je alles eenvoudig weer mee kunt nemen. De set is verkrijgbaar in het groen of roze.

Juli Musthaves #2 Springle watertegels van EXIT ToysSpringle EXIT Toys | Tips in de Juli Musthaves

Je koopt de tegels HIER

De EXIT Sprinqle is een set interactieve water speeltegels, die kinderen elke keer weer verrast door op de meest onverwachte momenten water te spuiten. Met de water speeltegels maak je jouw tuin helemaal zomer-proof! De Sprinqle bestaat uit een set van 9 of 25 water speeltegels. In de watertegels zitten fonteintjes die op zomerse dagen zorgen voor heerlijke verkoeling. Bedien de tegels met de meegeleverde voet-controller of met de Sprinqle App! De Sprinqle App bevat maar liefst zeven spellen. Liever zelf kiezen uit welke speeltegel een waterstraal komt? Ook dat kan via je telefoon, de Sprinqle is interactief!

Juli Musthaves #3 Magische Glamper VTech Vrolijke VriendjesGlamper Vrolijke Vriendjes VTech | Juli Musthaves

Je koopt de Glamper HIER!

Tijd voor een magische kampeerreis! Plaats de mama, papa of een ander Vrolijk Vriendje (apart verkrijgbaar) op het Magic Point om vrolijke reacties en gezongen liedjes te horen. Open de glamper en speel rollenspellen met behulp van de verschillende accessoires. Zoals we van VTech gewend zijn, heeft ook deze Glamper een stevig en duurzaam design en een regelbaar volume. En er kan zelfs een ware sterrenhemel gecreëerd worden. Hou onze Instagram pagina ook goed in de gaten. Wij mogen er deze maand namelijk @judith.denouden een weggeven!

Juli Musthaves #4 Freedom Moses Slippers Freedom Moses Slippers | Juli Musthaves

Je koopt de slippers HIER!

 

Lees ook: Freedom Moses slippers in de spotlights! 

 

Juli Musthaves #5 School poster Kit Wild AnimalsPoster Wild World | Juli musthaves

Je koopt de poster HIER!

Met deze collectie gaan de ontwerpers Poupy & Nancy terug naar de essentie; het handmatig maken van producten. Alleen zo kan het allermooiste resultaat behaald worden, een resultaat waar je trots op kan zijn.
De poster is gemaakt op canvas en kan gemakkelijk opgehangen worden. Personaliseer jouw poster door hem in te kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld de route van jouw droomvakantie aangeven of laten zien in welke landen je allemaal al bent geweest.

Juli Musthaves #6 Flow Amsterdam knuffel met hartslag en muziekknuffel met hartslag en muziek | slaaptrainer

Je koopt de knuffel HIER!

Help je kleintje rustig in slaap vallen met deze zachte knuffel die verschillende geluidjes maakt, waaronder de hartslag van mama. De knuffel stopt na een in te stellen tijd zelf met de geluiden en zal weer aangaan op het juiste moment als je kindje beweegt of huilt. De knuffel is lekker zacht, dus ook nog eens een heerlijk knuffelvriendje! Mintgroen. Ook verkrijgbaar als vosje.

Juli Musthaves #7 Linwood anker waterfles Sea CreatureLiewood drinkbeker | Juli musthaves

Je koopt de drinkfles HIER!

Een goede drinkfles is essentieel. Om mee te nemen naar school, in de auto of voor een dagje uit. Deze fles is niet alleen een Eye-catcher om te zien, hij is ook nog eens heel praktisch. Zo kan je hem gebruiken voor koude én warme dranken!