Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Juli Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, KipKep, Mini&Momo en Lazy Lama. Maar ook Stokke heeft ons heel enthousiast gemaakt met een te gekke uitvinding die iedere ouder (to be) moet leren kennen. Lees daarom snel verder. Veel shopplezier!juli musthaves | Kinderfavorites

Juli Musthaves

  1. We trappen deze ‘Juli Musthaves’ af met ‘Little Love Bobby gaat in bad’ van VTech. Deze te gekke pop gaat overal mee naartoe. Thuis in bad wordt ermee gespeeld, maar ook in een zwembad of op het strand is het gegarandeerd feest met dit item. Je koopt hem hier.
  2. Er passeren diverse praktische ‘babyuitzetlijsten’ de revue. In de ene lijst kunnen wij ons beter vinden dan in de andere. Je koopt de hoezen hier. 
  3. Wellicht heb je hem al eerder voorbij zien komen, maar de ‘Limited Edition Xplory’ van Stokke is een ware musthave. Zelf heb ik deze wagen en sindsdien is het geen straf meer om zoveel mogelijk kilometers te voet af te leggen. Hij is verkrijgbaar in het roze en blauw. Je koopt hem hier. 
  4. Met een poster geef je de baby- of kinderkamer een eenvoudige upgrade. Uiteraard is het fijn om er zelf een aan te schaffen, maar het is ook hartstikke leuk om een poster cadeau te geven. Een ware aanrader is een geboorteposter met sterrenbeeld van Lief Moment. De poster is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Zo scoor je meteen een heel persoonlijk cadeau! Je koopt hem hier. 
  5. Wij zijn dol op tassen. Of dit nou voor onszelf is of voor de kids, het is een feestje om een nieuwe aan te schaffen. Neem nou deze flamingo van Trixy Baby. Wil je liever voor een ander dier gaan? Dat kan, want ze hebben nog veel meer leuks. Je koopt de flamingo hier. 
  6. Een groeimeter vinden wij altijd leuk om te zien in een baby- of kinderkamer. Deze groeimeter heeft een schattige zwart-witte print met safaridieren. Hij wordt geleverd in een leuke hoes. Kortom, aan elk detail is gedacht. Je koopt hem hier. 
  7. We sluiten af met een te gekke spaarpot. Deze superstoere spaarpot in de vorm van een raket is een echte eye-catcher in iedere ‘ruimte’. Het is een origineel kraamcadeau of een tof geschenk voor een verjaardag, zowel voor jongens als voor meisjes! Je koopt de spaarpot hier.