Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Mei Musthaves 2021’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Toddlers and Tees en Joolz. Maar er zijn meer musthaves. Ook een mooie tas mag niet in dit rijtje ontbreken. Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier.

Mei Musthaves 2021mei musthaves | Shoptips bij Kinderfavorites

#1 Joolz Aer Buggy

Joolz Aer Buggy | mei musthaves bij KinderfavoritesWe trappen de Mei Musthaves af met de Joolz Ter Buggy. Voor Liam gingen we op zoek naar een mooie en lichtgewicht buggy. We wandelen veel en dan is een buggy toch wat makkelijker meenemen dan de kinderwagen. Toen we in onze zoektocht op deze buggy stuitte, moesten we het met jullie delen! Deze is niet alleen mooi om te zien, hij is ook super makkelijk inklapbaar. En omdat we al genoeg meenemen als we op stap gaan, streven wij hier vooral naar comfort en gebruiksgemak. Zowel voor Liam, die er heerlijk in zit, als voor ons om mee te rijden en in te klappen. En tot slot neemt hij heel weinig ruimte in de auto en is er een zelfs een hendel waarmee je hem over je schouder kunt hangen. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren en vanaf half mei uitgebreid met de prachtige kleuren taupe, splendid blue en absolute pink. En onze favoriet is nu al de taupe!

Meer informatie vind je hier (Klik op de link)

#2 Ketting Labro x louislouisKetting Labro x louislouis | mei musthaves

Louislouis hebben jullie recent al voorbij zien komen met een prachtige outfit van Olivia. Dit duurzame label is recent uitgebreid met een vijftal kettingen die een voor een op ons verlanglijstje staat. Is het geen pareltje voor om de nek van onze kleine fashionista’s?

Meer informatie vind je hier (Klik op de link)

LEES OOK: louislouis in de spotlights

#3 Rieten strandtas Rylee & Cru

In stijl naar het strand. Dat kan je zeker met dit mooie strandtasje.

Meer informatie vind je hier (Klik op de link)

#4 Leopard Beige zwembad Zwembad leopard

Laat het mooie weer maar komen met dit mooie zwembadje. Ideaal om in de tuin op te zetten, mee naar het strand of zelfs op vakantie. Dit zwembad gaat gegarandeerd voor veel waterpret zorgen!

Meer informatie vind je hier (Klik op de link)

#5 Freedomm Moses slippers

Freedom Moses slippersDé hipste slippers voor komende zomer. En weet je wat extra leuk is? Deze ruiken naar melk en honing en lopen mega comfortabel. Een dikke aanrader dus! Ook nog verkrijgbaar in allemaal andere leuke prints en kleuren!

Meer informatie vind je hier (Klik op de link)

#6 Mepal en Little Dutch broodtrommel

Broodtrommel Mepal - Little DutchBloemen, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. In alles zien wij het liefst veel bloemen terugkomen. En goed nieuws. Little Dutch en Mypal hebben de handen ineen geslagen voor een mooie samenwerking en hebben een prachtige collectie gelanceerd. Deze bloemen is onze favoriet voor Olivia. Dit is een complete lunchset voor iedere schooldag. Uiteraard ook heel handig tijdens een dagje uit of bij het sporten. De lunchset bestaat uit een schoolbeker met draaidop en een lunchbox met bentobakje.

Meer informatie vind je hier (Klik op de link)

#7 VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 BrandweerwagenVTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen | mei musthaves

Meer informatie vind je hier (Klik op de link)