Tijdens de vakantie vinden wij niks gezelliger dan eindeloos veel spelletjes spelen. Van bordspellen tot aan kaartspellen: wij vinden alles leuk. Kaartspellen zoals ezelen, jokeren en pesten blijken in de praktijk alleen best lastig te zijn. Want hoe houd je de spelregels en puntentelling overzichtelijk voor de kids? Gelukkig heeft Identity Games (die we allemaal kennen van het educatieve speelgoed) hier een oplossing voor bedacht. De kaartspelletjes van Identity Games zijn de welbekende klassiekers ezelen, jokeren en pesten, gestoken in een modern jasje.

Identity Games

Identity Games maakt al meer dan25 jaar spellen voor consument en bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan onder andere bord- en kaart spellen. Pesten, jokeren en ezelen zijn een van onze favorieten. En het leuke is; ze zijn recent in een nieuw en modern jasje gestoken. Zo worden er bij bijvoorbeeld de pestkaarten direct tips gegeven over wat welke kaarten inhouden bijvoorbeeld. Denk aan 7 blijft kleven, Boer bepaalt het roer, etc. Maar ook staan er op de kaarten afbeeldingen en punten, waardoor de spelletjes een stuk makkelijker en duidelijker worden. Ideaal voor de jongere kinderen. Want hierdoor kunnen zelfs al de kleintjes meespelen. En natuurlijk kunnen ook papa en mama (als de kids slapen) even een potje voor gevorderden spelen of even een opfriscursus willen hebben. De kaartspellen zijn gezellig, educatief, hilarisch én ideaal om mee te nemen. Zowel voor op vakantie als tijdens een lange vlucht een echte aanrader.

Ezelen Ezelen | identity Games

Tijdens het ezelen draait het om vier dezelfde kaarten verzamelen én als eerste de ezelpion bemachtigen. Niemand wil namelijk de echte “ezel” van het spel worden. Ezelen is hilarisch én makkelijker dankzij de leuke dierenkaarten en ezelpionnen.

Jokeren Jokeren | Identity Games

Sets en rijen maken is het doel van jokeren. Dankzij de overzichtelijke puntentelling is het spel geschikt voor jong én oud. Eventueel kunnen de regels iets worden aangepast of kun je gebruik maken van tips om het spel aan te passen per niveau.

Pesten

Pesten is een super grappig spel waarin je elkaar moet wegpesten. Dankzij de afbeeldingen bestaan er geen onduidelijkheden over de spelregels. Wel zo handig voor de kleintjes of voor opa’s en oma’s die graag vals spelen.

 

Meer info over de spellen vind je via onderstaande button:

 

Bekijk de spellen HIER!