Olivia en Liam spelen het liefst de hele dag door buiten. Zelfs als het koud is of regent zijn de kids liever buiten dan binnen. Sterker nog, een regenbuitje is hartstikke leuk zijn als ze door regenplassen mogen springen! Hoewel wij liever warm en droog blijven met een flinke kop thee, snappen we dat voor de kids actief buiten spelen natuurlijk veel gezonder én leuker is. Om deze reden (en het feit dat we al een aantal keer zijn natgeregend dit jaar) besloten we een paar goede regenlaarzen aan te schaffen voor de kids. Deze regenlaarzen zijn super praktisch én zien er leuk uit. Regenlaarzen worden namelijk steeds hipper en misstaan hierdoor absoluut niet onder een coole outfit. Speciaal voor jullie hebben we onze favorieten regenlaarzen voor jongens en meisjes op een rijtje gezet. Zo maken we zelfs van een gure dag een feestje. Ons nieuwe motto is dan ook: When life gives you a rainy day, wear cute boots and play in the puddles!

Regenlaarzen voor kinderen

Natuurlijk lichten we regenlaarzen uit van onze ‘Favo shops’, maar wist je dat Omoda ook heel veel fijne laarzen heeft om zonder problemen de regen en plassen te trotseren? Lees snel verder om net zo enthousiast als ons te raken!

Regenlaarzen voor meisjes

We trappen deze tips af met een drietal regenlaarzen van Mexx, verkrijgbaar bij Oma. Naast dat deze hartstikke leuk zijn om te zien, hebben ze ook een praktische optie. Het binnenwerk heeft namelijk een uitneembare sok van zwart fleece-textiel, die zorgt voor heerlijk warme voeten. Je vindt ze HIER! 

 

Little King Arthur

De mooie laarzen van Rylee & Cru zijn een eye-catcher voor aan de kindervoetjes. Je vindt ze HIER! Regenlaarzen met bloemenprint | Rylee & cru

Ook leuk: Unieke merken bij Little King Arthur!

Go Bananas regenlaarzen | Regenlaarzen voor kinderen

De volgende regenlaarzen zijn van Go Bananas van Shoesme. Populaire laarzen met allerlei leuke dierenafbeeldingen. Voor Liam hebben we de rode met krokodil en voor Olivia de laarzen met eenhoorn. Je vindt ze HIER!

Roze regenlaarzen met glitters | Kinderfavorites

Felroze laarzen met glitters. Echt laarzen voor een meisje-meisje. Je koopt ze bij de Hema.

Roze regenlaarzen met Minnie Mouse | Tips leukste regenlaarzen voor kinderen

Deze roze regenlaarzen met Minnie Mouse hebben witte stippen. Ook hebben de regenlaarzen reflecterende tape aan de achterkant. En tot slot hebben de laarzen een lusje achter waardoor ze eenvoudig aan en uit te trekken zijn, ze hebben een voering en een binnenzool van textiel en een buitenzool met een grof profiel voor een goede grip. Je koopt ze voor €19,99 bij de H&M.

Violet regenlaarzen van de Zara | Tips regenlaarzen voor meisjes

Deze gewaxte regenlaarzen koop je bij de Zara. Ze zijn naast deze leuke violet ook verkrijgbaar in allerlei andere leuke kleurtjes.

Regenlaarzen voor jongens

Bruine rainboots van Hema | Regenlaarzen voor kinderen

Deze bruine laarzen zijn scherp geprijsd en een wat lager model dan de andere uitgelichte exemplaren. Je vindt ze bij de Hema. Regenlaarzen Rylee & cru | Kinderfavorites

De regenlaarzen van Rylee & Cru mogen uiteraard ook niet ontbreken in de tips. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief ontvang je 10% korting. Ook leuk zo net voor de feestdagen. Je vindt ze HIER!

blauwe regenlaarzen met print

Deze blauwe laarzen hebben een lusje achter waardoor ze eenvoudig aan en uit te trekken zijn, een voering en een binnenzool van textiel en een buitenzool met een grof profiel voor een goede grip. Je koopt ze voor €19,99 bij de H&M.

Groene regenlaarzen met Mickey Mouse | Tips leukste regenlaarzen voor kindDe leuke ‘Mickey Mouse’ regenlaarzen hebben een reflecterende tape achter en een geprint dessin. Ook hebben de laarzen een lusje achter waardoor ze eenvoudig aan en uit te trekken zijn, een voering en een binnenzool van textiel en een buitenzool met een grof profiel voor een goede grip. Je koopt ze voor €19,99 bij de H&M. Bruine regenlaarzen voor kinderen

Het mooie Nederlandse kinderkledinglabel ‘Little Indians’ heeft ook een collectie regenlaarzen uitgebracht. En wat zijn wij enthousiast!  Je vindt ze HIER voor €34,95.