Kim is mama van haar 1-jarige zoon Luc. Via Instagram viel mijn oog op haar prachtige lamp en haar leuke babykamer. Maar vooral die lamp sprong er voor mij uit. Ik was dan ook dolblij dat zij ons een kijkje in de kamer van Luc wilde geven.

Zij was voor de babykamer vooral op zoek naar een stoer uiterlijk met een Scandinavische uitstraling. Zij stelt zich graag eerst aan je voor.

Even voorstellen: mama Kim van zoontje Luc

Ik ben Kim (29) en woon samen met mijn man Michael en zoontje Luc (1) in Twello. Toen ik wist van mijn zwangerschap, wilde ik dolgraag een stoere kinderkamer voor mijn zoontje met een Scandinavische uitstraling. Dus heb ik gekozen voor een lichte basis. Om toch een stoere uitstraling te creëren, heb ik accessoires gekozen in donkere tinten.

Inspiratie

Inspiratie haal ik voornamelijk van Pinterest, uit woonbladen zoals VT Wonen en 101 Woon Ideeën. En op Instagram zie ik ook veel dingen voorbij komen, die mij inspireren. Zoals De Gele Flamingo, Ukkepukmeubels en Wolf en Wolkje. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn zus door woonwinkels en conceptstores te struinen.Luc

De lamp

De accessoires komen van mijn favoriete winkels. Zo komt het papieren zwarte zakje en de zwart wit gestreepte mand/zak van Loft. De touwen die het plankje dragen komen van Loods5. Het doosje komt van de HEMA. De lamp heb ik zelf gemaakt en verkoop ik op http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/shadesLuc

Ik wilde graag strakke meubeltjes in de kinderkamer hebben. De commode en ledikant zijn van het merk Atlanta. Omdat we gingen verhuizen naar onze huidige woning, hebben we in eerste instantie de basis wit gelaten en met accessoires proberen de kinderkamer wat op te leuken. Misschien dat er straks ook nog wel ergens een kleurtje op de muur komt. Maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Dit wordt dan 1 wand of een gedeelte van een wand. In ieder geval genoeg inspiratie te vinden op Pinterest.luc

Advies voor toekomstige ouders

Ik zou toekomstige ouders willen adviseren om goed na te denken over welke stijl ze mooi vinden voor hun kinderkamer, om daarna een moodboard en een plattegrond van de kinderkamer te maken. Zo kun je vast schuiven met de meubeltjes en daarna je definitieve keuze maken qua indeling. Aan de hand van je moodboard kun je een kleur kiezen waar je mee wilt gaan werken. En als laatste lekker de accessoires gaan uitzoeken.

1 Comment on Een kijkje in de babykamer van Luc

Comments are closed.