Afgelopen week deel Kelly haar heftige verhaal over de oorzaak van de scheiding. Zo was er al te lezen dat zij haar ex-man betrapte met vreemdgaan. Vandaag deelt zij het vervolg. Want hoe staat zij nu in het leven? Zou er ooit weer ruimte zijn voor een nieuwe man? Je leest dit in deel 2 van haar scheidingsverhaal. Dapper en mooi geschreven wederom.

De scheiding deel 2

“Ik hoef geen perfecte partner, ik heb gewoon iemand nodig die me laat voelen dat ik de enige ben”

De vraag die elke dag in mijn hoofd spookte… ben ik al toe aan een nieuwe relatie? Ik was zo bang om weer gekwetst te worden, zo bang dat mijn nieuwe partner/vriend, mijn vertrouwen weer zou schaden. Was IK in staat om die nieuwe partner te vertrouwen? Ik was zo vaak angstig en onzeker voor mijn toekomst, en die van de kinderen. Misschien blijven we voor altijd met ons vijf, en zal ik nooit meer een nieuwe partner krijgen. scheiding deel 2

Snel verliefd

Ik werd snel verliefd. Ik leerde iemand kennen, een totaal vreemde man. Hij was al een tijdje weer single, hij had een dochtertje van 1 jaar, was erg empathisch, kon goed luisteren, en praten, we deden vaak aan sport, samen met de 5 kinderen en zijn hond gingen we wandelen, geocachen, bootje varen, op vakantie… Allemaal dingen die we erg leuk vonden. Mijn kinderen vonden het fijn met een klein zusje erbij en ze konden het echt goed met de nieuwe man in ons leven vinden. scheiding deel 2

Had ik mij dan vergist?

Even leek alles weer in de plooi te vallen. Maar na een tijdje voelde het niet goed meer aan. Zijn inlevingsvermogen en zachte aard waren verdwenen. Hij werd agressief, zeer kortaf, dominant. De relatie tussen hem en zijn dochter gingen op mijn zenuwen werken. Ik voelde me gevangen, hij schoof de zorg voor zijn kind meer en meer naar mij. Ik zorgde graag voor haar, ze was ontzettend schattig en lief, we knuffelden en speelden samen, we gingen gezellig naar de winkel. Maar het voelde als een verplichting, ik had geen keuze. Hij bracht haar op zijn vrije momenten ook vaak naar mijn kinderopvang. Hij had iets te doen.

Gsm

Op een morgen, terwijl hij een douche nam kreeg hij een sms. Zijn gsm lag op het bed en ik stond in kamer het vers gewassen linnen weg te leggen, en las de tekst op het scherm. De pijn die ik toen voelde is onbeschrijfelijk en niet uit te drukken in woorden. Ik brak. “Bedankt, voor ons heet afspraakje gisteren”. Spreken we snel terug af ? De rest van de vunzige praat bespaar ik jullie graag. Ik confronteerde hem met de sms, hij snakte naar adem en werd ontzettend kwaad. Hij duwde me tegen de kast en bulderde wat scherpe woorden in mijn gezicht. Ik zei geen woord en gooide letterlijk heel zijn boeltje op straat. Gelukkig waren mijn kinderen op dat moment niet bij me, het zou al helemaal afgrijselijk zijn geweest, moesten ze dit voor de tweede keer horen en zien.scheiding deel 2

Opnieuw voor de gek gehouden?

Ik snapte niet dat ik met zo een persoon was omgegaan en dat ik hem heb vertrouwd, dat ik hem in ons leven toeliet en dat ik niet doorzag wie hij eigenlijk was. Ik voelde me opnieuw bedrogen, voor de gek gehouden en belazerd. Misbruikt? Wat vertel ik mijn 4 liefste schatten? Moest ik liegen? Hen de waarheid vertellen? Ik hoopte gewoon dat ik snel over dit verdriet kwam.scheiding deel 2

Hoe overwin ik dit?

Ik moest tegen mijn zin weer steun zoeken bij vrienden, ik kon dit niet alleen overwinnen. Mijn ouders …wat deed ik hen aan? Mijn kinderen ocharm….Henny de meter van Storm, was (en is nog steeds ) mijn persoontje. Ik kon bij haar huilen, roepen tieren….Eigenlijk is vriendschap een simpel woord, maar met zo een grote betekenis. Henny was één van de mensen die oneindig waardevol was voor ons. Jelle was daar ook iemand van. Hij liet me mijn zorgen vergeten als ik het even niet meer wist. Hij kwam zomaar terug in mijn leven. want plots stond hij aan onze deur. Plots was ik weer 15……scheiding deel 2

Aanstaande dinsdag komt deel 3 online op de blog. Ook dit beloofd weer een mooi verhaal te gaan worden, met hier en daar een tranentrekker.

“ Het is zo stil in mij, ik heb nergens woorden voor “

Deel 1 gemist? Je kunt hem hier teruglezen.