Het merk Sproet & Sprout betreft voor kinderkleding een van mijn favo merken. Dit merk vindt het, net als ik, enorm belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Dat en het feit dat ze gewoonweg super toffe kleding voor mijn kinderen bieden, maakt dat ik fan ben van Sproet & Sprout. En ik weet zeker dat het ook voor jou liefde op het eerste gezicht zal zijn wanneer je het aanbod bekijkt. Lees daarom snel verder.

Wij lichten graag Sproet & Spruit uit bij Kinderfavorites. Je koopt hier jongens en meisjeskleding en allemaal duurzaam en goede kwaliteit.Over sproet & Sprout

Jezelf kunnen zijn, dat is enorm belangrijk. Hier wordt bij dit merk zoveel waarde aan gehecht omdat dit het authentieke handschrift bewaakt en zorgt voor consistentie in het merk. Niemand is perfect en juist vinden we de ware schoonheid in de imperfecties. En iedereen bezit wel in meer of mindere mate ‘imperfecties’. Of dit nu de ontembare haardos van je kind is, de rode haren van je zoon, die schattige sproetjes op de neus of die gekke tand die net wat schever dan de rest staat. Die prachtige imperfecties maakt ons uniek, maar vooral ook echt en heel erg mooi. Imperfecties wil je niet verafschuwen, die moet je omarmen. Want die imperfecties maken jou van zij tot jij.Wij lichten graag Sproet & Spruit uit bij Kinderfavorites. Je koopt hier jongens en meisjeskleding en allemaal duurzaam en goede kwaliteit.

Duurzaam produceren van de kinderkleding

Dit merk voor kinderkleding houdt niet van dertien in een dozijn. Hier gaan ze graag op ontdekkingsreis door speels te experimenteren en duurzaam te produceren. En dat in combinatie met het vakmanschap zorgt ervoor dat het merk een herkenbare collectie biedt. Je zou zomaar kunnen horen: ‘wat leuk, is dat een echte Sproet & Sprout?’. Er wordt een verhaal verteld door onderscheidende ontwerpen en hand getekende prints. Het merklaat zien dat het merk plezier heeft in het ontwerpen en ontwikkelen van de mooiste kleding. Positieve energie is wat er vooral de wereld in gebracht wordt door dit mooie merk. Duurzaam leven en produceren staat hier hoog in het vaandel. Daarom worden er altijd sociaal verantwoordelijke en bewuste beslissingen genomen. Er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige stoffen en tijdloze ontwerpen waardoor de kleding langer meegaat dan een seizoen. Ook draagcomfort door de zachtste katoensoorten en een ecologische voetafdruk middels het beste milieuvriendelijke biologische katoen heeft de hoogste prioriteit.Wij lichten graag Sproet & Spruit uit bij Kinderfavorites. Je koopt hier jongens en meisjeskleding en allemaal duurzaam en goede kwaliteit.

De collectie van Sprout & Sprout

De nieuwe collectie is werkelijk om op te eten, zeker als je naar de ‘cherry red’ lijn kijkt. Kersen zijn tijdloos en blijven ontzettend leuk om naar te kijken. Daarom zien we ze ook regelmatig voorbijkomen bij andere merken. Kijk ook zeker naar andere lijnen. We worden bijvoorbeeld heel blij van de Ice Cream Bandit lijn, waarbij de tekst terug te zien is op het shirt. En houd je kind van ijsjes net zoals Liam ons lekkere ijsmonster, dan is de Bright Blue lijn met ijsjes all over een echte musthave. Ook vind ik camel shirt met de opdruk ‘Ice Cream Bandit’ voor Liam echt te gek! De badpakjes met ijsjes zijn voor Olivia echt fantastisch. Daar zal ze echt heel gelukkig van worden. Als laatste valt de camel lijn en ‘stripe’ lijn op. Hier valt vooral de Jumpsuit Painted stripe voor Olivia op. Dit jumpsuit is gemaakt van badstof en zit daardoor heerlijk. Kortom heel veel keus bij dit leuke merk. Ook het aanbod van items is heel divers: badpakken, zwembroeken, shirts, truien, rokjes, broeken, sokken, tank tops, jumpsuits, haarbanden en rompers, je koopt het er allemaal.Wij lichten graag Sproet & Spruit uit bij Kinderfavorites. Je koopt hier jongens en meisjeskleding en allemaal duurzaam en goede kwaliteit.

Verkoopadres Sprout & Sprout

Een ruim assortiment verkoopt een van onze ‘favo shops’ Toddlersandtees. Naast Sproet & Sprout verkoopt Anne nog veel meer leuks dus zeker de moeite waard om even lekker rond te kijken. Voor meer informatie over de gehele collectie, prijzen, verkoopadres en maten klik je op onderstaande link:

 

Bekijk de volledige collectie HIER!

 

Wij lichten graag Sproet & Spruit uit bij Kinderfavorites. Je koopt hier jongens en meisjeskleding en allemaal duurzaam en goede kwaliteit.

Ook leuk: