Op zoek naar leuke kniekousen voor jouw kleine meisje? Stop dan met zoeken en lees snel dit artikel! Wij hebben namelijk hele mooie, schattige en stijlvolle exemplaren voor je uitgelicht. Welk paar krijgt jouw voorkeur? Ga je voor stippen of juist voor een felle kleur? 

5x kniekousen

Olivia heeft nu eindelijk de leeftijd bereikt waarop haar sokken en kousen aanblijven. Ik weet dan ook met mijn plezier geen blijf nu de winkels gevuld worden met de leukste kniekousen. Als baby kon ze er wat van en met enige regelmaat was ik dan ook een sok kwijt. Om dan nog niet eens te spreken over de vragen die wildvreemden stelden. “Geef jij je kind nooit sokken aan?” Ik moest mij dan altijd beheersen om niet te antwoorden met: “Nee, ik doe dit expres in de hoop dat ze ziek wordt.” Maar ik hield wijselijk mijn mond. Dat tijdperk zijn we inmiddels dus gepasseerd en nu kan ik eindelijk op zoek naar leuke kniekousen. Ik deel graag met jullie enkele toffe exemplaren die ik heb gevonden.

Deze zwarte kniekousen zijn van het merk CarlijnQ, een merk waar we ook aankomend seizoen niet omheen kunnen. Zwart met witte stippen is makkelijk te combineren. Je koopt ze hier voor €12,95.

Deze kniekousen kosten €12,50. Ze zijn van Mingo en ook verkrijgbaar in het groen en zwart.

En hoe leuk zijn deze rendier kniekousen? Je shopt ze via de webshop van Lullaby road. De  kniekousen hebben een extra lange rand in een warme karamelkleur die je hoog op kunt trekken of wat kunt laten slobberen voor een nonchalant effect. Je koopt ze hier voor €12,95.

kniekousenDeze leukerds zijn verkrijgbaar voor de allerkleinsten. Ze zijn aantrekkelijk geprijsd, namelijk €5,95 per paar. Je koopt ze hier.

kniekousenPandafans opgelet! Deze kniekousen koop je hier voor €7,95.

Ga jij dit seizoen ook kniekousen aanschaffen voor je dochtertje? En hoe combineer je ze?

Foto credits homepage: CarlijnQ