Het is alweer januari en dat betekent dat wij hier thuis vakantieplannen gaan maken. Gaan wij deze zomer op vakantie? En waar gaan we naartoe? Wordt het een resort of gaan we juist kamperen? Genoeg stof om over na te denken én te praten

Vakantie: Kamperen of een resort

De hamvraag bij ons thuis is: wordt het kamperen of gaan we naar een resort dit jaar? Daarbij houden we december in ons achterhoofd, want dan willen wij weer naar Kaapstad gaan.

>> LEES OOK: Meadowood 4L BlackOut

Zelf heb ik mijn hele leven gekampeerd samen met mijn ouders. We gingen jaarlijks naar Spanje en toen ik heel klein was naar Frankrijk. Maar ook in de kleinere vakanties kampeerden wij in Nederland. Ik heb aan al deze vakanties heel veel positieve herinneringen overgehouden. Heerlijk liggen in de hangmat standaard, de talloze barbecues, eindeloos van de glijbaan en zo kan ik nog wel even doorgaan met herinneringen ophalen. Ik zou dit dan ook zó graag met Olivia en Liam gaan doen.

Kamperen | Kinderfavorites

Voorbereiding

Maar hoe bereid je je voor op een eventuele kampeervakantie? Wat moet je meenemen? En aanschaffen? En wordt het dan niet zo duur dat een resort een beter alternatief zou zijn? Ik ging op onderzoek uit. Zo zouden wij graag een tent gaan huren. Het lijkt ons zo knus en gezellig om dit te gaan doen. Regelmatig krijg je hier dan ook je inboedel bij dus dat is helemaal makkelijk. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan zouden we op zoek moeten gaan naar eigen spullen. Zo kunnen we eigen luchtbedden meenemen. Ik heb hele degelijke luchtbedden gespot bij Heuts. Eén van onze favorieten is een Intex luchtbed.
Een Intex luchtbed is van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast nog aantrekkelijk geprijsd. Zo houden we nog wat geld over voor die lekkere ijsjes ;-). 

Het voordelige Intex Deluxe Single-High Twin Luchtbed, 1-Persoons, koop je hier 

Het voordelige Intex Deluxe Single-High Queen Luchtbed, 2-Persoons, koop je hier 

Heb jij al vakantieplannen? Leuk als je dit met ons wilt delen. Tips zijn natuurlijk ook van harte welkom! Je kunt dit doen onder dit bericht op Instagram.