Al vaker lichten we het label Liewood uit bij Kinderfavorites. Wij blijven enthousiast over écht alles uit hun collectie. Ook afgelopen week raakten wij op slag verliefd. Toen werd de nieuwe Unicorn collectie gelanceerd en echt alles willen wij hebben. Vandaar dat we dit dan ook met heel veel enthousiasme delen op de blog. Uiteraard ook hartstikke leuk om cadeau te doen voor de Sint of Kerst. Lees daarom snel verder. De collectie telt onder andere een prachtige Bamboo Box eetset die je kunt gebruiken voor het ontbijt, lunch en/of avondeten. Wat wij ook erg fijn vinden is dat deze set gewoon in de vaatwasser kan. We moeten het onszelf immers makkelijk kunnen maken.

>> LEES OOK: Schoentip: Red-Rag

Daarnaast hebben wij ook te gekke omslagdoeken, knuffels, knuffeldoekjes bijtringen gespot met de populaire unicorn. En vergeet tot slot ook niet even een kijkje te nemen bij het tasje, die is ook helemaal geweldig! Unicorn collectie | Kinderfavorites

 

Meer informatie over verkoopadres, prijzen, etc. vind je via onderstaande link:

 

Koop de collectie HIER!

 

Wist je dat wij Liewood vaker uitlichten bij Kinderfavorites? Zo kan je alles terugvinden via de zoekmachine bovenaan de pagina. We hebben inmiddels de website verder geoptimaliseerd en hiermee een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.